Jump to content

28.27. Кои бяха враговете


Recommended Posts

28.27. КОИ БЯХА ВРАГОВЕТЕ

Таман се усмиряваха нещата, тя почва да свири. И когато аз отивам да записвам, или някой имаше на гости да пречи. И като идваха гости, Борис, трябваше да ги приеме в стаята, където е пианото. Значи аз не мога да записвам!

Тя е готова за свирене, здрава е, обаче, идваха гости и не може да ги изгониме. А аз пред тех не смеех да записвам, защото те щеха да ме наклеветят и Милицията да дойде да ми направи обиск. И да ме изселят, да ме уволнят там, където работех, защото санкциите на Милицията бяха жестоки по ония времена.

Значи представете си? - Тя е готова с репертоара, аз съм готов, всичко е готово, подготвена, няма болки, няма нищо - и отведнъж идват гости. А не може да не ги приемат! Требва да затворят портите, обаче, те са свикнали на гости. И плюс това, като дойдат гостите, те знаят, че Борис и Мария са вътре. Значи имат други гости пред тех, които са предпочитани пред тех. А някои идват от провинцията. Те си идват на приказки!

И аз ги приемах, че това са врагове. И те бяха врагове! Щото те не свършиха никаква работа, а биваха изпращани от Невидимия свят, за да ми пречат.

Това беше едното положение.

Второто положение - затваряхме портата и вратите, заключвахме, почваме да свириме. Почваме да свириме, обаче тя няма вътрешно разположение, ръцете й са здрави, пръстите вървят, обаче, тя няма вътрешно разположение. Не може да направи връзка с песните на Учителя, и не става нищо! Прави един, два, три опита и нищо! Значи пак се проваля.

След това идва следващия момент - получава болки в краката, в колената, обаче, горе ръцете са спокойни. И тя трябва да свири при невероятно силни болки в колената и краката. А там трябва да се натиска педала на пианото!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...