Jump to content

28.33. Програмата с песните


Recommended Posts

28.33. ПРОГРАМАТА С ПЕСНИТЕ

Но това е програма, която аз я движа! Тази програма не я движи някой друг! Тази програма не я движат музикантите от времето на Школата на Учителя, защото те не свършиха нищо! Ако не бех аз, те нямаше да оставят нищо. Те пречеха! Тази работа не я свършиха онези музиканти, които 1970 г. бяха студенти, а сега до 2006 г. са минали 36 години. И те са сега, навремето бяха на 20 години, сега са на 56-60 години. Тази работа те не я свършиха, и не могат да я свършат. И да искат, не могат!

А те в момента наливат вода в чужда воденица песните на Учителя. Първо, сега ги променят - правят различни хармонизации, променят всичко. Е, Духът го няма в песните на Учителя! Техното изпълнение е вън от Духът на песните на Учителя. Това нещо аз съм го видял, но на този етап не може да се направи нищо. Така, че аз съм записал оригиналите.

И сега, друго нещо, което искам да ви кажа. Аз при нейното изпълнение разбрах какво значи силата на песните на Учителя. А как разбрах? Когато тя чрез песните си, при изпълнение на пианото, гонеше и прогонваше оня мозайкаджийски дух, който влизаше в Борис. Плюс това, когато имаха много големи напрежения, тя свиреше песните на Учителя, и просто идваше един космически вятър, който издухваше всички неща. В това нещо аз съм се убеждавал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...