Jump to content

28.35. Кой свърши работата на всички музиканти


Recommended Posts

28.35. КОЙ СВЪРШИ РАБОТАТА НА ВСИЧКИ МУЗИКАНТИ

Обаче аз в момента, понеже работя с музикантите, музиканти в момента няма - те ми правят бойкот! Този бойкот се заключава в това - искат да докажат една теза, че аз съществувам благодарение на музикантите, понеже аз правя концерт - рецитали. И те смятат, че ако те не са, аз няма да направя концерт - рециталите. А това е точно обратното - заради мене те съществуват! Те бяха подготвени за програмата на „Изгревът".

Освен това, аз съм свършил работата на всички музиканти, които са били по времето на Школата. Всички техни спомени са публикувани в „Изгревът". И тия всички - техните снимки също са публикувани.

Пример: в „Изгревът", том XXII са публикувани всички снимки на музикантите. Не съм пропуснал никой. Ама това съм го направил аз, ами не и те, които на времето бяха 20 годишни. Отведнъж бяха приети към 20-30 студенти в Консерваторията в София. И никой никаква работа не свърши! Защо? Ами защото бяха закачени за друга верига, а това е веригата, където бяха закачени враговете на Школата на Учителя и враговете на Словото на Учителя, и враговете на музиката на Учителя, и враговете на Паневритмията на Учителя. Затова! И те се завързаха за тази верига, и си вървят до ден днешен. И до ден утрешен!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...