Jump to content

През 2000-та година нова Вселенска катастрофа няма да има


Recommended Posts

ПРЕЗ 2000-та ГОДИНА НОВА ВСЕЛЕНСКА КАТАСТРОФА НЯМА ДА ИМА

Сега между хората битуват какви ли не страшни предсказания за края на света, който бил съвсем близо. Определят се дори точни дати, някои религиозни групировки подтикват последователите си да напускат преждевременно този свят, за да си спестят предстоящите мъки и да не трупат повече грехове пред Страшния съд. Би било смешно в края на XX век, ако не беше толкова познато. Подобни масови психози са съпътствали обаче края на едва ли не всяко столетие.

Няма да настъпи краят на света - нито тази година, нито през 1996-та, нито през 2000-та - повярвайте на стария астролог. Вярно, катастрофи на Земята винаги е имало и ще има. През 1883 г. вулканът Кракатау помете наведнъж над 40 хил. души. А на Земята има около 500 действащи вулкани. Освен това има земетресения, наводнения, войни, глад, пандемии. Но Вселенска катастрофа, при която да загине цялата Земя, в близките хилядолетия няма на има.

Ако си спомняте, учените нарекоха 1981 г. „година на разяреното Слънце“ - тогава онзи хищник - Черното Слънце, отново се мъчеше да проникне в нашата система. Но нашето Слънце го сиря - изпрати ракети с дължина 1 млн. км. По фотосферата му имаше огромни петна, от които се излъчваше чудовищна, непонятна за нас енергия. Това не бе втвърдяване на огнетечната маса на нашето светило, както твърдяха някои. Тези черни петна по повърхността на Слънцето (всъщност те не са черни, а просто по-тъмни и имат температура 4500°С, докато температурата на останалата повърхност е около 6000°) изпращат в Космоса огромни сили, които Земята не може да погълне и отразява под формата на полярни сияния. Освен това по слънчевата повърхност се явяват образувания, подобни на оризови зърна, дълги по няколко стотин километра, които всяка секунда се пукат и от тях също изтичат чудовищни, непонятни за нас сили. Може би Слънцето изпраща и много други отбранителни енергии, за които ние не знаем, за да отклони хищното Черно слънце от нашата система.

Всичко това може да ви звучи странно, но е точно така. На нашето Слънце има живот, има разум, много по-висш от нашия, който този път много по-добре е организирал отбраната на цялата система. Не край, а ново начало ни предстои. Начало на Нова епоха, на нова човешка раса, която ще притежава вече някои качества, които са били характерни за Първата раса. Подготовката за тях вече започна - погледнете какви немислими доскоро промени настъпиха през последните десетина години в света. Ерата на противопоставянето и омразата болезнено и трудно, но неотвратимо си отива и на нейно място ще дойде ерата на сътрудничеството, на Любовта. Ще си сътрудничат и ще се допълват наука и религия, Изтокът и Западът, различните религиозни учения, официалната и окултната медицина, съвременните научно-технически постижения и езотеричните знания на древните народи. Човечеството вече получи своя суров урок за злото и сега пътят му сочи напред и нагоре и има за крайна цел възстановяването на изначалната космическа хармония, царувала някога в нашата Слънчева система.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...