Jump to content

ЧИСЛАТА


Recommended Posts

ЧИСЛАТА

Целият Космос е създаден за основа на известно съчетание от числа и идеи. (СВЕТЛИНА НА МИСЪЛТА - 85)

Всички числа са живи, а не мъртви белези, които само пишем. Ако се разглеждат като живи величини и ги разбираме правилно, животът напълно ще се осмисли и подобри. (КОЗАТИВНИ СИЛИ - 14)

Всяко число представя едно разумно същество. (ЦЕННОТО ИЗ КНИГАТА НА ВЕЛИКИЯ ЖИВОТ - 67)

Всяко число пренесено в живота, означава сбор от живи сили, от енергия. (ДОБРОТО ОРЪЖИЕ - 145)

Всички числа, с които си служите, представят отношения, сили, разумни същества, които се намират в различна степен на развитие. (ДОПИРНИТЕ ТОЧКИ В ПРИРОДАТА -184)

Числата са живи величини. Всяко число е свързано с известни разумни сили. Същевременно на всяко живо число отговаря едно разумно същество. В този смисъл няма свободни числа в Природата. Големите числа може да са свободни, но числата от милион надолу не са свободни. Човек работи повече с малките числа. като работи повече с малките числа. като работи с тях той трябва да се ползва от тяхната сила. (СТЕПЕНИ НА СЪЗНАНИЕТО - 308)

Разумното е строго определено, изразено в числа. Искате ли да познаете, да разберете тази разумност, трябва да дойдете до известно отношение с нея. Иначе числата не могат да се разберат. достатъчно е човек да разбере вътрешното значение на числата от 1 - 10. Останалите числа са съставени от първите десет. (ЦЕННОТО ИЗ КНИГАТА НА ВЕЛИКИЯ ЖИВОТ - 67)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...