Jump to content

Шест - 6


Recommended Posts

6

Шесторката означава посято семе, което е израсло нагоре. (ПЪТ КЪМ ЖИВОТА -112)

Числото 6 означава човек в своето развитие; Земята сега минава през числото 6; зелената краска е числото 6., също размножаване, развитие. (БЕСЕДИ, ОБЯСНЕ- НИЯ И УПЪТВАНИЯ ОТ УЧИТЕЛЯ - 1919 г. - старо издание - 33)

За добрия човек числото шест означава растене, развитие, а за лошия - смърт. (ПЪТ КЪМ ЖИВОТА - 84)

Шест е число на илюзиите. то предоставя мъртъв капитал, турен в хамбар. За да използвате енергията на този капитал, извадете го от хамбара и го посейте на нивата, да покълне, да израсте и плод да даде. Шест е число на търпение. Който разбира законите на числата, той може да превръща енергиите, които те съдържат в себе си; положителните енергии в отрицателни и отрицателните - в положителни (ФОРМИ В ПРИРОДАТА -16)

33 - Това е числото на заблуждението. Събрани, двете цифри дават 6. А пък числото 6 е число на заблуждението. (ИЗПИТЪТ НА ЛЮБОВТА - 269)

Човек трябва да търпи и да чака известно време, докато засятото семе поникне, израсте, цъфне и върже. когато плодът узрее, шесторката се превръща в десеторка - в узрял плод. (ПЪТ КЪМ ЖИВОТА - 84)

Ако на числото шест турите знаменател единица, то означава праведен човек който има идея в живота си. Обаче, ако знаменателят е нула, резултатът е пак нула. (ПЪТ КЪМ ЖИВОТА - 84)

Числото шест? Който владее числото шест, той може да се качва по планините между снеговете; той може да слиза и в долините, при плодовете. Той знае кога и как да работи и кака да почива. Числото шест наричаме „закон на прилежание”. Да бъдеш прилежен това значи, каквото хванеш с ръката си, да го свършиш добре. Като имате повече от шест сантиметра високо чело, вие разполагате с достатъчно почва, с достатъчно ниви, върху които да посаждате семената на своите мисли. (БОЖЕСТВЕНИЯТ И ЧОВЕШКИЯТ СВЯТ - 319)

А шесторката? Боздуган, който удря по главата. (КРАСОТАТА НА ДУШАТА - 266)

Шест - да ядеш сладко. (ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ЩАСТИЕ - 75)

Числото 6 е резултат. (ЖИВИТЕ ТОЧКИ В ПРИРОДАТА -118)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...