Jump to content

Девет - 9


Recommended Posts

9

Числото 9 е число, което ще обобщи всички неща. (БЕСЕДИ, ОБЯСНЕНИЯ И УПЪТВАНИЯ ОТ УЧИТЕЛЯ - 1919 г. - старо издание - 33)

Числото девет е резултат, завършено число. По-далеч от себе си, това число не може да отиде. Ако срещнете човек, който се движи в ред и порядък на това число, ще знаете, че каквото ви обещае, ще го изпълни. Външните условия го заставят да го направи, понеже няма време за отлагане на нещата. този човек обича живота. 3аболее ли, той веднага ще отиде на лекар. Той никога не отлага нещата. (ФОРМИ В ПРИРОДАТА - 68)

Деветте е също разумно същество, но сбор, общ резултат на всички числа до него. (ЦЕННОТО ИЗ КНИГА ТА НА ВЕЛИКИЯ ЖИВОТ - 57)

Деветорката е щастливо число за оня, който може да смята добре. (ФАКТОРИ В ПРИРОДАТА -27)

В деветката се крият всички възможности за твоето повдигане. (АБСОЛЮТНА ИСТИНА - изд. 1949 София - 123)

Числото девет е едно от щастливите числа. По съчетание на вътрешните сили то е по-силно от външната среда. (СЛУЖЕНЕ, ПОЧИТ И ОБИЧ -147)

Девет - примиряване с противоречията, т. е. резултатът на всички работи. (ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ЩАСТИЕ - 75)

Числото девет представя парите, с които човек работи. (СЛУЖЕНЕ, ПОЧИТ И ОБИЧ -120)

За добрия човек числото девет означава узрял плод, а за лошия - затвор. (ПЪТ КЪМ ЖИВОТА - 84)

Каквото да прави човек, по-далече от числото 9 не може да отиде. Ако девет пъти е взимал пари на заем и не ги е връщал, на десетия път вече, няма да му дадат. Ако пък девет пъти е взимал пари на заем и всякога ги е връщал и на десетия път ще му дадат. (ФОРМИ В ПРИРОДАТА -74)

Ако показалецът на човека е дълъг 9 сантиметра, това говори за отстъпчив характер. Този човек е внимателен, добре разположен към хората. (ФОРМИ В ПРИРОДАТА - 76)

Чрез деветорката ще мислиш... (СИЛИТЕ НА ПРИРОДАТА - 75)

Има числа, които съдържат в себе си противоположни сили на числото девет. Човек, който включва в себе си порядъка на тия числа, обещава, но никога не изпълнява. като не изпълни обещанието си, той казва: Исках да направя това нещо, но нямах благоприятни външни и вътрешни условия. Силите на този човек са отрицателни. (ФОРМИ В ПРИРОДАТА - 68)

  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...