Jump to content

Recommended Posts

13

От единицата и тройката се образува числото 13 - фатално. То представя купчина барут... числото 13 е динамично, взривно число, като бомбата. като се изговори това число, трябва да бягаш далеч от него. като се гневиш, ти си в числото 13. Който не разбира свойствата на това число, вижда разгневен човек и вместо да се отдалечи, отива при него със запалена клечка кибрит. После се чуди, какво е станало, че произлязла експлозия. (НОВАТА МИСЪЛ - 40)

Питате: „Защо числото 13 е опасно?” - Опасността е в тройката, която всичко раздава. (СЕЯТЕЛЯТ - 85)

Всички хора се страхуват от числото 13. Дойдат ли до това число, те бягат далеч от него... Ако от 13 извадите 3, остава числото 10, което не е опасно. Значи тройката е правило числото 13 опасно. (СТЕПЕНИ НА СЪЗНАНИЕТО - 172)

13 е фатално число. съвременните хора ги е страх от числото 13. В Европа един богаташ не влиза да спи в стая с число 13. В 12 и 1/2, в 14 влиза, но в 13 не можеш го накараш. Числото 13 мяза на един разбойник, като те хване ще те обере. (СЪГЛАСУВАНЕ НА МИСЛИТЕ - 368)

На едно голямо угощение били поканени 13 души. Това се случила в Англия. Поканените не се решавали да присъстват на угощението. Обаче, трима от тях взели всичката отговорност върху себе си. Те казали: „Ние сме готови да се борим с числото 13 и каквото нещастие да стане, да дойде върху нашите глави. След няколко години и тримата свършили живота си с големи нещастия. Ако трима души се хвърлят от голяма височина в една пропаст, ще останат ли живи? Числото 13 е високо място, отдето човек пада върху, камъни... Аз не искам да бъдете суеверни, да мислите, че и без знание може да се живее. не е така. незнанието е причина за големите нещастия в живота. Следователно, ще знаеш значението на числата, на дните и месеците през годината. Разумният използва само тия часове, дни и месеци, които са полезни за него. Онези часове, дни и месеци през годината, които носят нещастие за човека, той ги прекарва в пости молитва. (ЗАКОНЪТ НА ЛЮБОВТА - 208)

Числото 13 се изявява често в живота на младите. момата и момъкът се обичат и се оженват. Момата мисли, че ще бъде щастлива с него, но като се оженят, разочарова се. Иска да се облече хубаво, но той сваля шапката й, новата й рокля и я затваря в къщи. Тя се сърди, недоволна е от него. това е ревността - числото 13. (НОВАТА МИСЪЛ - 41)

Числото 13 е нещастно, особено за някой хора и народи. (ЗАКОНЪТ НА ЛЮБОВТА - 208)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...