Jump to content

НЕ ПРОТИВОДЕЙСТВАЙ НА ЛЮБОВТА


Recommended Posts

НЕ ПРОТИВОДЕЙСТВАЙ НА ЛЮБОВТА

Господ ви е пратил да любите. И ако някой обича някого, ти се радвай за това. Не се намесвай да го корениш. На Любовта никога не противодействай. Не противодействай на Бога. Всички нещастия произтичат от факта, че ние противодействаме на Бога, Който действа в нас и в другите. За всички онези, които се противят на Любовта, се ражда най-ужасният огън на ада. Когато се противят, сами си създават огъня на мъчението. Мъчат се, защото не възприемат Любовта. Като се противят, ще станат най-нещастни, а като я възприемат, ще станат най-щастливи.

Всички хора, които се опитват да турят преграда на Любовта, са тьпкани. Те получават най-добрите уроци, които ще помнят. Спирането на Божествената Любов произвежда страданията в света. Любовта е велико течение. Гледай да не го отбиеш. Докато то тече в теб, ти живееш. Отбиеш ли го, ти си осъден на смърт.

Любовта е тиха и спокойна, но същевременно е мощна в своите действия.

Когато сме в хармония с Любовта, добре, но не сме ли в хармония с нея, няма по-опасна сила в Природата от Любовта. Затова трябва да бъдем много внимателни към нея. Ако спрямо Любовта си послужим с желание за обсебване, ограничение, користолюбие и прочее, тогава имаме разрушителни последствия.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...