Jump to content

МОЛИТВА ПЪТЯТ НА ЖИВОТА


Recommended Posts

МОЛИТВА ПЪТЯТ НА ЖИВОТА

Господи, Боже, Спасителю наш, на Всяка сила и крепост, на всяка истина и любов, на всяка държава и власт, извор на всички добрини в живота ни, изпро­води ни благия Си Дух да ни ръководи и крепи в Пътя на живота, да ни просвещава умовете, да ни озарява сърцата, да ни дава сила и живот да струваме добрата Ти Воля.

Прости прегрешенията ни, които изповядваме пред Тебе - те ни отдалечиха от Твоята бащинска Любов. Изличи ги от книгата на Твоите възпомена­ния и ни дарувай Мира на Твоя Дух.

Направи сега да просветне Лицето Ти върху нас, да сме образ на Твоята Любов, вестители на Твоята Истина и служители на Твоята Правда.

Благослови тоя народ, между който живеем; благо­слови нашите братя и сестри, с които се подвизава­ме; благослови всички майки и бащи, които вършат Твоята Воля. Чуй гласа на всички страдующи по ли­цето на Земята и ги благослови.

Благослови Учителя ни, Който ни води в Твоя свят Път.

Благословен си Ти, Господи, Боже наш. Благосло­вено е Твоето име от веки, защото Ти си Пътят, Истината и Животът и освен Тебе няма друг Бог. Ти си само Един.

 

Амин

Редактирано от Albena
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...