Jump to content

Появата на учителите


Recommended Posts

Появата на учителите

През всеки определен цикъл от време, който не е по-малък от няколко столетия, на земята идва в плът един Учител, който има задача да посочи истинския път на търсещите люде, на тези, които вече са се пробудили от смайващия сън на илюзиите. Този Учител намира своите ученици, работи с тях, както и върху народа, сред който е дошъл, като оставя след себе си светлата следа - една нова извивка на вечния възход.

Учителят на Бялото Братство е един от тези небесни пратеници, който съвсем смело и категорично каза истините за живота в своята съвременност и посочи пътя за излизане от кризата на нашето и бъдните столетия.

Между другата работа един такъв учител представя трансформатор, който превръща наслоените отрицателни мисли и чувства, които изпълват атмосферата, в положителни, светли и оптимистични мисли и надежди. Ако той не извършваше този алхимичен процес така мълчаливо и с любов, постепенно от човешките души би изчезнало всичко свято и животът би заприличал на духовна развалина. В озонираната по този начин духовна атмосфера се проявяват положителните, възходящите и творческите сили на един народ. Ето защо с идването на един Учител, колкото и да изглежда невероятно, започва една нова култура.

Учителят на Бялото Братство в България - Беинса Дуно, бележи със своето появяване прелюдията на идещата шеста раса и е предвестник на културата на любовта.

image022-Beinsa.jpg

По стръмната пътека към Езерото на чистотата

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...