Jump to content

УЧИТЕЛЯ ЛЕКУВАШЕ ПО ЧУДЕН НАЧИН


Recommended Posts

УЧИТЕЛЯ ЛЕКУВАШЕ ПО ЧУДЕН НАЧИН

 

Разказваха за множество случаи, при които Учителя бе излекувал разни лица. Един брат, Сл.П., бил болен от тропическа малария. Учителя, като научил това, му изпратил чаша вода и той, след като я изпил на малки глътки, оздравял.

 

Една сестра ми разправи следния случай. Нейната приятелка, също ученичка на Учителя, сериозно се разболяла. Изпратила я на Изгрева да попита Учителя какво да стори, за да оздравее. „Кажи и да вярва в доброто." Тя почакала още малко, да чуе нещо по-реално. Тогава Учителя добавил: „Реални са само фактите", и влязъл в градината.

 

Тя се завърнала при болната и й предала думите на Учителя. Но чудното било, че докато тя още разговаряла с Учителя, болната и приятелка вече почувствала подобрение. Един ден по-късно била вече съвсем добре и лично отишла да благодари на Учителя.

 

Подобни случаи са добре известни и се разказват от мнозина, но аз съм от онези, които предпочитат лично видените факти.

 

Учителя ме бе научил да се сприятелявам с вятъра и студа, и малките ми постижения в това отношение ме предпазваха от простуда. Все пак случваше се от време на време да се разболявам. Веднъж имах остро заболяване на сливиците. Вместо да отида при лекар, отидох на Изгрева и се разхождах пред салона, очаквайки завръщането на Учителя. Той дойде откъм поляната. Отидох при него и му казах защо съм дошла. Той се спря, погледна ме и каза:

 

- Ще ти мине. Пий топла вода и си масажирай врата. Когато излизаш, носи шалче. Това е всичко.

 

Благодарих му и тръгнах обратно за града. Още по пътя се почувствах по-добре. Вечерта изпих няколко чаши топла вода, масажирах малко врата си и на сутринта бях съвсем здрава.

 

Този факт, излекуването на острата ми ангина само за една вечер, учуди моето семейство, което беше почнало да настоява за лекар.

 

Учителя лекуваше по чуден начин.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...