Jump to content

3.60. Декларация


Recommended Posts

60. Декларация

Долуподписаният Нестор Вельо Илиев, живущ в гр. София, удостоверявам следното:

 

1. По настояване на д-р Вергилий Кръстев през 1986 г. разказах спомените си и опитностите, които съм имал по времето на Школата на Учителя Петър Дънов. Тези спомени той лично записа на магнетофонна лента, а Марийка Марашлиева ги прехвърли от записите на машинописен текст. Обработката и подготовката на материалите бяха извършени от д-р Вергилий Кръстев.

 

2. Подготвеният материал за печат бе прегледан от мен и аз напълно одобрявам с подписа си, че този материал е мой и може да се публикува в този вид, в който ми бе поднесен.

 

3. Единствено д-р Вергилий Кръстев има право на публикация на записаните от него спомени, които аз съм разказал.

 

4. В излезналия том I на книгата „Изгревът", през 1993 г., е публикуван материал от Нестор Илиев от стр. 511-519. Отпечатаният материал е лично мой и той е записван също от д-р Вергилий Кръстев през 1986 г. и прехвърлен съответно на машинописен текст от Марийка Марашлиева. Същият материал предварително ми бе поднесен да се запозная с него и аз одобрих да се отпечата в същия вид.

 

5. Правата за отпечатване на моя материал - моите спомени предоставям на д-р Вергилий Кръстев, който има добрината да финансира лично и да ги отпечата в поредицата на „Изгревът".

 

9 октомври 1995 г. Подпис:

 

София /Нестор Илиев/

 

Свидетел:

 

/Марийка Марашлиева/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...