Jump to content

ЛЕЧЕНИЕ С ЦВЕТНИТЕ ЛЪЧИ


Recommended Posts

ЛЕЧЕНИЕ С ЦВЕТНИТЕ ЛЪЧИ

Всяка болест се лекува със светлина - червена, синя, жълта, портокалена, виолетова - според болестта се избира и светлината. Светлината играе важна роля в човешкия живот. Дали страдаш от недоимък или от излишък на светлина в организма си, ти си изложен на неправилни прояви - физични или психични.
Ако се оплакваш от неразположение, от нежелание да се движиш, ти си лишен от червената светлина. Ако нямаш желание да се проявиш, ти си лишен от портокаловата светлина. Някой се проявява повече, отколкото трябва - в организма му има излишък от портокалова светлина. Някой има желание да забогатее, иска да държи богатството само за себе си - причината на това се крие в излишъка на зелена светлина в организма му. - Какво да правя, за да се освободя от този излишък? - Раздай част от богатството си, не ти трябва тоя излишък.
Понякога на някои места в организма на човека става подпушване, което създава анормални състояния. Той трябва да облива тялото си със сини и жълти лъчи.
Зеленият цвят регулира магнетичните и електрическите течения в човешкия организъм. Той е свързан с растенето. Който иска да расте и здрав да бъде, той трябва да се свързва със зеления цвят. Виолетовият цвят има отношение към волята на човека.
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...