Jump to content

ЗАДАЧАТА НА ЖЕНАТА И МАЙКАТА


Recommended Posts

ЗАДАЧАТА НА ЖЕНАТА И МАЙКАТА

Ако привечер започне да пере (жената), тогава само работите й ще се оправят. С утринното пране светът не може да се оправи.
Майката, ако не е одарена, тя не може да роди гении. За да се родят светии, трябва да се повдигне жената. Само свободната майка може да роди добри и разумни деца. Жената трябва да бъде така свободна, както първоначално е била създадена. Тя е последното дело на Твореца.
Животът на сърцето е мелодия на песента. Животът на ума е хармонията на песента. Съединете хармонията с мелодията, да имаме цяла песен. Докато хората пеят, мир ще има по света. Коя песен носи мира? - Песента на любовта, песента на душата. Днес светът пее тази песен. Жената ще унищожи войната и ще внесе мира. Когато жените се сплотят в едно и се откажат да раждат престъпници, те ще турят край на войната. И ако всички майки се откажат от своите синове убийци, войната ще дойде до своя край. Спасението на човечеството седи в съзнателното отказване на майките да раждат престъпници, както и в отказването на майките от синовете убийци. Тази е задачата на съвременните майки, жени и сестри. Не изпълняват ли задачата си, те ще се държат отговорни за погрома на човечеството. И ако жените от хиляди години търпят бой, непосилни страдания, причината за това е великият закон на отговорност, който е неумолим, строг към тях. Защото жените имат сила да разрешат въпроса за спасението на човечеството, но не искат да употребят своята сила. Жените трябва да насочат силите си към целия свят и да кажат: "Долу войната! Долу заблужденията! Долу езическите учения!"
Новата жена, новата Ева трябва да затвори пътя на Каина да не се ражда. Светът не се нуждае от престъпници! Нека дойдат Авеловци и Ситовци. Светът се нуждае от добри хора.
Днес проповядвам на жените: Вие трябва да обърнете мъжете си към Господа! Спасението на света е във вашите ръце - в ръцете на жените. Вие сте емблема на Любовта. Вие трябва да изправите изопачените умове на мъжете си! Как ще стане това? - Като внесете Божията Любов в сърцата си. Ще обичате мъжете си. Ще обичаш мъжа си - едного, без да му ставаш роб. Ще обичаш Едного, т.е. Бога ще обичаш в него. За някои жени казвам: Откак жените влязоха в Новото Учение, те забравиха мъжете си. Аз искам жените на Новото учение да бъдат идеални. Искам всяка жена да бъде спретната, смела и решителна в проявата на своите добродетели. Искам жената да бъде умна, съобразителна, да схваща добре нещата и пред никаква мъчнотия да не се колебае. Желая всяка жена от Новата култура да се отличава по нещо; по вървежа си - да има нещо пластично в нея, да бъде подвижна, дето минава, всички да казват за нея: "Ето една благородна жена, сърце има тя." Ако я срещне мъж, който отива да пие или да върши престъпление, да каже: "Отказвам се от лошото си намерение, не искам да върша повече престъпления." Искам жената да бъде изповедник на мъжа, да го погледне строго и да каже: "Пътят, по който си тръгнал, не е прав. Не ми харесва този път. Ела с нас в пътя на Любовта!"
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...