Jump to content

Раждане на земята


Recommended Posts

РАЖДАНЕ НА ЗЕМЯТА

От невидимия свят, където познават Божествените закони, то когато дойде време да се роди човек, всички йерархии, през които ще премине, трябва да дадат съгласието си за това негово раждане, за това негово идване на Земята. Всички тия йерархии, всички бете, но гответе се да я посрещнете, тя пак ще дойде. (ЗА СЪДБА ДОЙДОХ – 7 лекция - 20)

Какво представлява адът? - Адът представлява сбор от същества, които искат да създават своето щастие на гърба на другите. Във всеки човек има същества, които мислят само за себе си. (СМЕНИ В ПРИРОДАТА - 147)

Знанието, което имат жителите на ада, им служи да търсят начин да измъчват човека, да си служат с инквизиция, да създават скандали вкъщи. Жителите на ада искат да разбъркат всички сметки, да те оставят голтак, след това ще се намесят и в ума на сина ти и ще ти нашепват, че с добро не можеш да живееш, че трябва да бъдеш лош и с лошо да уредиш работите си. (АКОРДИРАНЕ НА ЧОВЕШКАТА ДУША - II том - 75)

Сега хората имат общение с Ангелите и Арахангелите, а със Съществата от по-висши йерархии нямат толкова. (АКОРДИРАНЕ НА ЧОВЕШКАТА ДУША - II том - 74)

Единственото нещо, на което сега трябва да се осланяте, то е да имате тил... Тил може да бъде и цялата Природа или всички тия Разумни същества, които са минали по този път. Питам сега всички тия Разумни същества, които от осем хиляди години насам са идвали и са заминавали от Земята, къде са сега? Те представляват едно голямо множество. Изчезнали ли са те? - Не, те не са изчезнали. Те са потопени в този живот, те са между нас, постоянно работят с нас заедно. Изобщо нищо в света не се губи. (Живият хляб - 146)

Невидимият свят допуща всичко, но същевременно държи отговорни Разумните същества за всички нарушения на законите. (МНОЗИНА КАЗВАХА - 24)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...