Jump to content

Връзка с кого


Recommended Posts

ВРЪЗКА С КОГО

Докато е млад, човек вярва в светлото и красивото в живота, уповава на Любовта, на своя идеал, и така осмисля живота си. Като остарее, той отрича всичко и казва, че животът няма сми­съл... Ще кажете, че младостта е причина за възходящото му състояние. Не, в младините си този човек е бил впрегнат от разумни, възвишени същества, а на старини се е подал на низши същества, те да го управляват. (Събуждане – 88)

Какво представлява адът? - Адът представлява сбор от същества, които искат да създават своето щастие на гърба на другите. Във всеки човек има същества, които мислят само за себе си. (СМЕНИ В ПРИРОДАТА - 147)

Знанието, което имат жителите на ада им служи да търсят начин да измъчват човека, да си служат с инквизиция, да създават скандали вкъщи. Жителите на ада искат да разбъркат всички сметки, да те оставят голтак, след това ще се намесят и в ума на сина ти и ще ти нашепват, че с добро не можеш да живееш, че трябва да бъдеш лош и с лошо да уредиш работите си. (АКОРДИРАНЕ НА ЧОВЕШКАТА ДУША - 75)

Задачата на човека е да развързва неправилните връзки, да се освобождава от ограниченията и да прави съзнателни и разумни връзки. (Отворени форми - 24)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...