Jump to content

Време за връзка


Recommended Posts

ВРЕМЕ ЗА ВРЪЗКА

Има същества от разни категории, които дохождат от 3 до 7 часа. Те идват в ранните часове, до зазоряване. (АКОРДИРАНЕ НА ЧОВЕШКАТА ДУША - I том - 61)

Нощните часове, когато хората заспят, са добри за размишление. Тогава ще влезете във връзка със Съществата, понеже има неща, които могат да се предадат, когато съзнанието е будно и отвън няма голям шум. Ако отвън се дига шум, тогава не може да се разбере онова, което Духът говори. Размишление и съзерцание имайте след 22 часа, когато хората вече заспиват. После, хубаво е времето от 2 ч. и 30 мин. до 3 ч. и 30 мин. слез полунощ или от 3 ч. и 30 мин. до 4 ч. и 30 мин., или между 3 и 4 часа. (АКОРДИРАНЕ НА ЧОВЕШКАТА ДУША - І том - 398)

В 24 часа Бог говори само веднъж на човешката душа. Кой е тоя момент, няма да кажа. Вие сами ще го намерите. В един кръг от 24 часа не само Бог говори на човека, но всички Ангели, всички Висши същества. В тия 24 часа на всеки човек е дадено една секунда време да си каже думата. Когато Бог говори на хората, повечето от тях спят; когато Ангелите им говорят, те пак спят; когато нисшите духове им говорят, те са будни. Тогава стават лошите работи и престъпления. Важно е да бъдете будни в тоя момент, когато Господ ви говори. Той ще каже само една дума - най-голямото благо за вас. Не схванете ли тая дума, всичко изгубвате. Ако не сте готови да я възприемете и приложите, ще ви приспят. Тогава Бог ще ви говори един път през 100 години. Искате - не искате, тогава ще го чуете. Ето защо, денят има смисъл за вас, защото Господ ще ви проговори. Като изгрява Слънцето трябва да очаквате тоя велик момент. И като вършите работата си трябва да очаквате този велик момент. В 365 дни на годината вие имате 365 случая да ви проговори Господ и да чуете гласа Му... Имали сте случай да ви говорят Ангели, но не и Господ... Човек е дошъл на Земята да слуша гласа на Господа. На Небето никой не може да чуе Божия глас... Да­же и Възвишените същества се стремят към Земята с единственото желание, да чуят тоя глас. Те са готови да страдат, да се мъчат, само да чуят Божия глас. Страданията развиват слуха на човека, за да може да възприеме и най-нежните вибрации на Божия глас. (НОВИЯТ ЧОВЕК - 238)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...