Jump to content

Чрез молитва


Recommended Posts

ЧРЕЗ МОЛИТВА

Най-висшата разумна връзка става чрез молитвата... При моленето е важно вътрешното вдъхновение, а не думата. (АКОРДИРАНЕ НА ЧОВЕШКАТА ДУША - І том - 61)

Молитвите на хората са необходими за сваляне на висши енергии от невидимия свят, които се използват за развитие. (АКОРДИРАНЕ НА ЧОВЕШКАТА ДУША - I том - 43)

Когато човек се моли, Висшите същества присъстват. (АКОРДИРАНЕ НА ЧОВЕШКАТА ДУША - І том - 52)

Молитвата е разговор. Като говориш, после послушай какво ще ти говорят. (АКОРДИРАНЕ НА ЧОВЕШКАТА ДУША - І том – 49)

Молитвите се приемат от Духа и той ги предава на Бога... Между човека и Бога има дванадесет класа Висши същества. Всяка наша мисъл отправена към Бога, минава през тези дванадесет класа, за да отиде при Бога. Невидимият свят чака да дойде подходящото, целесъобразно време, за да се изпълни молитвата ни. Вашите молитви, макар и да не са съвършени, светлите ангелски същества ги приемат и ги пращат към Бога преобразени. Та молете се както знаете. И каквото родим, невидимият свят го преработва и после ни го връща. (АКОРДИРАНЕ НА ЧОВЕШКАТА ДУША - I том - 51)

Може да правите молитва, когато се пука зората. Зората е отваряне на света. Вечерната молитва е за онези духове, които уреждат материала, който е придобит през деня, а сутрешната молитва е, за да се приеме новия материал. (АКОРДИРАНЕ НА ЧОВЕШКАТА ДУША - І том - 61)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...