Jump to content

34. БЛИЗКО БЪДЕЩЕ Из Словото на Учителят Дънов


Recommended Posts

34. БЛИЗКО БЪДЕЩЕ

Из Словото на Учителят Дънов

Онзи и този свят са едно, когато съзнанието не е прекъснато. Сега са последните дни на света. Всичко старо си заминава. Няма да се мине много време и този век ще завлече всичко.
Всички философствувания, всички науки трябва да се видоизменят. Бог е решил това. Вече е турен план. Човечеството не може да живее в тези дрипели. Кармата на европейските народи е назряла. Този катаклизъм, който ще дойде, ще бъде социален и природен. Всички религиозни норми ще изгубят смисъла си. Невидимият свят е решил - въпросът е решен. Има си програма, и като се натисне бутончето, всичко е свършено. В бъдеще ще дойдат души, които стоят в пространството - в рая.
Вас защо ви извиках? - Вие ще бъдете - ще имате дял в бъдещата култура. В невидимия свят има хиляди, милиони души, които са напреднали. Те ще дойдат на земята и ще турят ред и порядък. Те ще ви кажат - ето това е животът. Един човек, като не иска да работи, да служи, ще бъде задигнат. Ще видите, че хората, които са в управлението, са се изменили, станала е промяна в тях - вселяване е станало в тях. Апостол Павел казва: „Аз не живея, но Христос живее в мене." Виждате, че този човек е съвсем друг - това ще стане скоро. В този век ще станат големи преобразования. Всички трябва да работят - това е подготовка. Това е близо вече. Целият двадесети век ще бъде век на преобразования, век на приготовления. Сега, ако си заминете, пак ще дойдете към 1975 година, защото ще има важна работа. Няма дълго да стоите в пространството. Всичките заминали ваши братя и сестри са все тук, между вас. Аз ги виждам в събранието. Всички идват на беседите и си отиват. Те много по-добре разбират беседите от вас - десет пъти по-добре. Те са хубавото събрание, а вие сте се сгушили между тях и от ваше гледище - мислите, че ги няма.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...