Jump to content

ПРИРОДАТА ПРЕЗ ПРОЛЕТТА


Recommended Posts

ПРИРОДАТА ПРЕЗ ПРОЛЕТТА

Между външните явления в Природата и явленията, които стават в човешкия организъм, има известно съответствие. Затова е казано, че човек е МИКРОКОСМОС. ветото място - 42)

Бъдете в хармония с разумната Природа, която е предвидила всички ваши нужди и ги задоволява. етоди за самовъзпитания - 214)

Иска ли човек да поддържа здравословното състояние на организма си, той трябва да бъде във връзка с разумните закони на Природата и да им се подчинява. ветото място 43)

Ние хората на Земята, трябва да следваме, през живота си, пътя на растенията, те разбират закона за растенето по-добре... Когато растенията усетят, че потенциалната енергия почва да се проявява и да приижда към Земята, те напъпват, приготовляват се, а като се усили тя, те се разлистват и най-сетне разцъфтяват и завързват... Човек трябва да отвори чувствата си с обич към тази животворна сила, която го обгръща, за да може да приеме нейното благотворно влияние за освежаване на своите мисли, чувства и сили. (В царството на живата природа - изд. - 1933 г. - 10)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...