Jump to content

Recommended Posts

ЗОРАТА

Ставайте сутрин рано, преди изгряването на Слънцето, да приемете неговото благословение и след това да започнете работата си. се що е писано 152)

Преди няколко години още казах на българите да излизат сутрин (преди изгрев на Слънцето) да се молят на Бога под открито небе. (За съдба дойдох - изд. – 2006 г. -26)

Да се помолят на Бога, да му благодарят за живота, за здравето и за благоденствието, което им е дал. (За съдба дойдох - изд. – 2006 г. -27)

Щом се пукне зората, ще станеш, ще се изправиш и ще чакаш най-малко половин час; след това Господ ще се покаже на твоето лице, ще почерпиш от Него сила, енергия, здраве и през целия ден ще бъдеш бодър и силен да работиш. (Духът и плътта - 119)

Отиваш да посрещаш Слънцето. Не отивай да го посрещаш, когато то вече е излязло четири пръста над хоризонта. Ти трябва да си на първия лъч, който се покаже. Той е най-важният. Той е царският син. Не си ли там, другите не струват. Не видиш ли него, ти си изгубил изгрева на Слънцето. Него хвани, другите не ти трябват. Ти вземи него, и се върни дома. (Високият идеал - 1 беседа – 5)

Всичко каквото може да се вземе и което може да се ползва е преди и при изгрева на Слънцето. През деня каквото се вземе са триците. (Мисли за всеки ден – 19.03.1991)

Зората дава на човека такива енергии, каквито никоя друга сила не е в състояние да му даде. осока на растене - 63)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...