Jump to content

Recommended Posts

ПОТНИ БАНИ

Причината на болестите се крие в запушените пори. В която област на организма става подпушването, там се явява болестта. Организмът не търпи никакви нечистотии, никакви чужди вещества в себе си. Съберат ли се някъде такива нечистотии, организмът заболява. Всяко заболяване има предвид освобождаване на организма от чуждите вещества. Ако става подпушване на някое от каналчетата на гръбначния стълб, човек губи своята жизненост. Гръбначният мозък има свойството да поглъща праната или жизнената енергия от въздуха и да я предава на целия организъм. (Светото място - 124)

Всички пори на тялото трябва да бъдат отворени. Човек има седем милиона пори в своето тяло, т. е. седем милиона прозорци, които трябва да бъдат отворени... Следователно, първото лекуване, при каква и да е болест, се свежда към отпушване на порите, за което е нужно изпотяване, измиване на тялото. (Пътят на ученика - 90)

Водата чисти тялото ви, отваря всички седем милиона пори, през които дишате. (Двигатели в живота - 46)

Ако Слънцето грее силно и се изпотявате, благодарете на хубавите потни бани, които правите. (Доброто оръжие - 26)

Ако не може физически да се изпоти, човек е изложен на опасност. (Ключът на живота - 234)

Като се пие гореща вода, тя излиза чрез порите навън, отваря ги и с това възстановява здравословното състояние на организма. (Пътят на ученика - 90)

От 25 април до 4 юли ви давам следната задача за десет седмици. По два пъти в седмицата ще предизвиквате изпотяване чрез гореща вода... Добре е да правите изпотяване сутрин или вечер - преди залез Слънце или преди лягане, към 22 часа. (Светото място - 128)

Човек ще предизвика изпотяване чрез пиене на гореща вода, в която може доизтиска няколко капки лимон. (Светото място – 127)

Ще изпивате по 4 ÷ 5 чаши гореща вода. (Светото място – 129)

Като се изпоти добре, ще изтрие тялото си с влажна кърпа и ще се преоблече. След това нека изпие още половин или една чаша гореща вода. (Светото място – 127)

Ако сте изтънели малко, трябва да се радвате, че имате резултат. (Светото място – 129)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...