Jump to content

Recommended Posts

9. ИСТИНСКИЯТ ЛЕКАР

Сестра Наталия Чакова ми е казвала, че стенографката на Учителя Паша Теодорова лично е разправяла случая. На посещение при Учителя сестра Паша вижда, че Той е със силно издут корем. Станало й много неудобно и си извила главата встрани. А Учителят казал: „Е, да, в момента помагам на една бременна да роди." Това е пример за помощ от разстояние.
Учителят казва: „Истинският лекар е този, който само като те погледне в очите и болестта веднага изчезва, независимо от това, дали е тя злокачествено нелечима." Такъв пример съм слушала за сестра Дора Карастоянова от нейната рождена сестра Анастасийка. В млада възраст месечният цикъл на сестра Дора протичал с непоносими болки. Сестра й Анастасийка казала: „Ще отидем при Учителя." Учителят погледнал сестра Дора в очите и казал: „Почакайте тук." Отива в Горницата и донася една много мъничка таблетка, разделена на три микроскопични парченца. Казва на сестра Дора да взема три дена по едно и да пие с чаена лъжичка гореща вода. Обаче тя само един ден направила това и до края на цикъла всичко е протекло леко и безболезнено. Ясно е, че тук лекува погледът на Учителя, а не таблетката, с която Той привидно си е послужил пред тези млади сестрички. В беседа Учителят казва: „Аспиринът не лекува, лекува вярата в аспирина."
Друг пример съм слушала за една сестра, която е боледувала от бъбреци и не може да се движи. Синовете й я занесли на ръце при Учителя. Той посочил един камък, на който да я поставят да седне. Погледнал я в очите и казал: „Стани!" За изненада на синовете й тя става и тръгва да ходи свободно без всякакви болки. По този начин се лекуват само тези, на които кармата е изплатена. Сам Христос не е лекувал болни, на които кармата не е ликвидирана.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...