Jump to content

ПРАНА ЗА ДРУГИТЕ ХОРА


Recommended Posts

ПРАНА ЗА ДРУГИТЕ ХОРА

Често хората се питат: Защо светът не върви тъй добре? - Няма сол в света. Сол дайте на хората! Не се изисква много сол. Трябва ви 1/4 кг. от тази сол, за която ви говоря (за праната). С нея може да осолите целия български народ и той да стане един отличен народ, най-малко за 100 години. (СИЛА И ЖИВОТ - IIІ серия - изд. 1929 г. Русе - 3)

Не пренебрегвайте тази малка „Сол” в света, тя е като малкото житно зрънце, от което се раждат велики неща. (СИЛА И ЖИВОТ - IIІ серия - изд. 1929 г. Русе - 101)

Желая ви да добиете поне един грам солчица, за да бъдете полезни членове на вашето семейство, общество, народ, да сте благодарни за всичко. Тогава ще бъдете умни, добри, трудолюбиви и работливи. (СИЛА И ЖИВОТ - IIІ серия - изд. 1929 г. Русе - 12)

Всеки човек трябва да има поне една дарба в себе си, от която да излиза прана. С тази прана човек плаща на хората за услугите, които те му правят. (ПЪТ НА ЗАЗОРЯВАНЕ - 218)

Задачата на религиозните хора седи в това, да черпят прана за бъдещото поколение. Мнозина се питат каква е целта на религията. Целта на религията е да събира прана от Слънцето, която е тъй необходима за цялото човечество. Те събират тази енергия чрез сърцето си. Учените хора пък, които се занимават с науката и работят с ума си, те складират тази енергия, праната, освен за себе си, още и за бъдещото поколение. Те събират тази енергия още с добрия си живот и със силната си воля. (ПЪТ НА ЗАЗОРЯВАНЕ - 225)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...