Jump to content

ВЗАИМООТНОШЕНИЯ С АНГЕЛИТЕ - НАПЪТСТВИЯ


Recommended Posts

НАПЪТСТВИЯ

Какво представят Ангелите? - Те са Същества, които се превръщат на Светлина и влизат през очите на хората, да ги възпитават. Велико изкуство е да знаеш как да се превърнеш на Светлина. Това е учението на Ангелите. Чрез него те искат да напътват хората към реалността на живота. (СЪБУЖДАНЕ - 51)

Искаш да направиш едно добро. Нещо в тебе ти казва: Направи това добро. Ти веднага изпълняваш волята му, и целия ден си доволен и разположен. Ако не направиш доброто, това същество ти нашепва: Не постъпи добре. Това същество е Божественото, твоят Ангел. Ако го слушаш, той ще те изведе на прав път. (НОВАТА МИСЪЛ - 197)

Когато грешите, два Ангела ви придружават - един от - ляво, друг отдясно. Те носят със себе си по една губерка (голяма игла). Ако грешката ви се отнася до областта на сърцето, ще ви боднат отляво; ако грешката ви се отнася до областта на ума, ще ви боднат отдясно. Когато убодат някого в лявото око, той веднага се стряска, пробужда се и казва: „Благодаря на Господа, че не ме ослепи”... Когато питате каква е ролята на лошите духове в света, трябва да знаете, че те са определени да мушкат хората от време на време, ту отляво, ту отдясно, да ги предпазват от голямото зло, на което сами се натъкват. (МАЛКИ И ГОЛЕМИ ПРИДОБИВКИ – 388)

  • Thanks 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...