Jump to content

ВЗАИМООТНОШЕНИЯ С АНГЕЛИТЕ - ПОДАРЪЦИ


Recommended Posts

ПОДАРЪЦИ

Когато един твой приятел от невидимия свят ти дойде на гости, той вижда всичко хубаво в тебе. Не само това, но когато тия приятели идват при вас, те водят със себе си по десет камили, натоварени с подаръци. Като влязат в двора ви те започват да разтоварват камилите, свалят от тях куфарите и за­почват да раздават подаръци на вас, на майка ви и на баща ви, на братята и на сестрите ви, и след като поседят 5 ÷ 6 дни у вас на гости, всичките ви работи се уреждат. Вие трябва само да чакате и да не се безпокоите. Ако нямате с какво да ги угостите, те ще извадят от куфарите си всичко, което е необходимо. (ИЗГРЕВИТЕ НА СЛЪНЦЕТО - извънредна - 22.03.1928 г. - 11)

Ангелите внасят интелигентност в чувствата. (ДОБРОТО ОРЪЖИЕ - 67)

Ангелската любов се отличава по своята чистота. Тя е без никакви страсти. Който се храни с тази любов, не боледува. (ЖИВИЯ ГОСПОД – 89)

За да ви обичат хората, вие трябва да бъдете плодове. За да ви обичат Ангелите, трябва да бъдете светлина. (ДРЕХА НА ЖИВОТА – 124)

Първоначално, крушата се е учила от Ангелите, затова плодовете й били сладки. Всички сладки плодове на дърветата са учени от Ангелите. Никога ти не можеш да бъдеш сладък, ако не мислиш за Ангелите. (ЗАВЕТЪТ НА ЛЮБОВТА – І том – 173)

Като дойдем до окото на светията и на Ангела, те дори виждат дефектите в духовното тяло на човека. (СВЕТЛИНА НА МИСЪЛТА - 127)

За да имаме вяра, трябва да живеят Ангелите в нас, които се отличават със смелост и в тях не съществува думата „не мога”. Хората трябва да се съберат с Ангелите и те ще им покажат къде е пътят. Човек, за да придобие вяра трябва да се свърже с Ангелите и те ще му придадат сила, да разбира истинската вяра. (A3 ВИ ИЗБРАХ - изд. 1995 г. София - 139)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...