Jump to content

ВЗАИМООТНОШЕНИЯ С АНГЕЛИТЕ - ИЗПИТИ


Recommended Posts

ИЗПИТИ

Кои са нашите ближни? Това са разумните души, чрез които ние всеки ден сме подложени на изпит. Нашите ближни са Ангелите, които се проявяват на Земята чрез хората. Срещате един беден, слаб, немощен човек, чрез когото ви изпитват; чрез него се проявява някой Ангел, който иска да ви изпита, да види как ще постъпите... Като го издържите, ще дойдете до вътрешната страна на изпита, който е по-мъчен. (БЪДЕЩОТО ВЕРУЮ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО - 33)

Ангелите държат изпит чрез нас, дават има задачи по отношение на човечеството и ако ние свършим правилно работата си, и те са издържали задачата си. (АКОРДИРАНЕ НА ЧОВЕШКАТА ДУША - ІІ том - 76)

Ближният може да е Ангел, скрит в човека. Чрез човека Ангелът те изпитва доколко си готов да се отзовеш на неговите нужди. Този човек може да е болен, беден, да страда, и ти трябва да му помогнеш. Ангелът може да е скрит в една млада мома, и от твоето поведение към нея, той вижда доколко си разбрал Божията Любов. (ТРИТЕ ПОСОКИ - 200)

Ако не изправите погрешката си, утре ще дойдат Ангели от небето и ще ви поставят на такива изпитания, че всички лъжи ще излязат навън. (ЧАСЪТ НА ЛЮБОВТА - 20)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...