Jump to content

АНГЕЛИ НА ЗЕМЯТА


Recommended Posts

АНГЕЛИ НА ЗЕМЯТА

Кога ще дойдат Ангелите в света? От вас зависи. (СИЛА И ЖИВОТ – ІІ том - изд. 2006 - 369)

Днес вече слизат и възлизат Божиите Ангели - нова култура се ражда, ново сближаване става между хората и народите. (СИЛА И ЖИВОТ - II том - изд. 2006 - 365)

Много Ангели и адепти, облечени в костюми на обикновени хора, се срещат навсякъде по Земята - в големите градове като Лондон, Париж, Берлин, София и др. На вид са обикновени хора, но дават насока на всички същества и са капацитети по разни въпроси. (АКОРДИРАНЕ НА ЧОВЕШКАТА ДУША - II том - 75)

Казвате: „Ние досега не сме виждали Ангели”. Ангели колкото искате има по Земята. Когато се давиш в някоя река и се хвърли някой и те спаси, извади те от водата, не е ли Ангел? Намираш се всред опожарена къща, някой се хвърли вътре и те измъкне изпод огъня, това не е ли един Ангел? Той се радва заедно с вас, че е успял да ви спаси. Всеки човек, който в най-усилено време ти е помогнал, той е Ангел. (СВЕЩЕНИ ДУМИ НА УЧИТЕЛЯ – ІІ том - 109)

Ангелите са същества толкова напреднали, че имат ред помощници и вместо той да дойде, ще прати някой от своите помощници на Земята. И напредналите хора са ученици на ангелите. (ЗАПАЛЕНА СВЕЩ - 216)

Който мисли право, той е Ангел. (УСТОЙЧИВИ ВЕЛИЧИНИ - 234)

Всеки от вас може да стане Ангел, като прави добро... Щом носи доброто, вече има условия за него... Казвате „Ние ще станем Ангели за бъдеще.” Това не е нищо чудно. (РАЗУМНИТЕ СЪЩЕСТВА - 43)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...