Jump to content

Влияния от близките


Recommended Posts

Не е лесно човек да се справи с влиянията на своите родители; или той ще замяза на тях, или те на него. (ВЪЗМОЖНИ ПОСТИЖЕНИЯ - 15).

Вашите прадеди играят голяма роля в живота ви. За да не ви създават неприятности, мислете всякога добро за тях. Така ще помогнете и на тях, и на себе си. (ВЕЧНО ПОДМЛАДЯВАНЕ - 85).

Ти си чрезмерно чувствителна. Ти имаш много баби и дядовци, заминали на оня свят, които те посещават често и се оплакват, че ги боляло крак, кръст, стомах, зъб. Като чувствителна, ти възприемаш тяхното състояние и мислиш, че те боли нещо. Всъщност не си болна (НОВИЯТ СВЕТИЛНИК - 75).

Докато не се примирите с вашите близки от оня свят, вие не можете да направите добра връзка с тях. (ВЕЧНО ПОДМЛАДЯВАНЕ - 85).

Сега аз говоря за онова отрицателно във вас, което се дължи на миналото, което сте придобили. То не е само ваше, така са живели ред поколения. Те ни влияят. Сега как ще се справим с тяхното влияние? Дотолкоз, доколкото по-дълго може да задържим една добродетел в нас да се упражнява, то ние сме господари. Дотолкоз, доколкото можеш да изправиш един недъг на миналите поколения, ти си туй, което работиш. Ако не можеш да задържиш своята добродетел по-дълго време и ако не можеш да поправиш своите погрешки по-дълго - ти си слаб човек, ти не разбираш. Сега ти предстои дълго време за тебе. За да можеш да го задържиш, ти трябва да развиваш вярата си. (ВСЕКИЙ ДЕН ПО ЕДНА ДОБРА МИСЪЛ - 220).

Ако вие вървите по линията на баща си, когато вие сте заченати в утробата на майката, баща ви намислил да направи престъпление и не го е направил, вие ще го направите. Ако бащата е намислил да направи нещо добро... и не го е направил, като се родиш - ти ще направиш доброто. Тъй, щото, като дойдеш в живота, каквото е намислил баща ти, майка ти, като направиш това, което те са мислили, тогава ще вършиш онова, което ти мислиш. Виждате, как сте в зависимост. Затова се говори да имаме добри майки и бащи. За да ни улеснят. (ВСЕКИЙ ДЕН ПО ЕДНА ДОБРА МИСЪЛ - 98).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...