Jump to content

ПРЕОБРАЗЯВАНЕ


Recommended Posts

ПРЕОБРАЗЯВАНЕ

От векове насам хората не живеят един разумен живот, но те само страдат и умират. Днес почти всичката вода в реките, езерата и моретата е покварена от човешката кръв и човешки престъпления. Огън трябва да дойде отгоре, за да изгори, да очисти всичко покварено, да дестилира тази вода и след като се пречисти всичко, да се създаде новата култура. (пътят на ученика - 422).

Животът трябва коренно да се пречисти, да се внесе в него вътрешно преобразование. Аз не говоря за някаква революция между хората, но ще настане вътрешна промяна, в която Бог ще преобрази целия строй, ще освободи хората от техните дребнавости, които им пречат да се развиват, като братя е сестри. Който разбере това нещо, ще го провери и ще се освободи от стария живот, от всички утайки на миналото. (ПЪТЯТ НА УЧЕНИКА - 423).

Сега ще дойде една вълна, която ще трансформира целия обществен строй, ще преустрои цялата Земя, ще преустрои мислите на цялото органическо царство. Животът ще получи ново направление. (ПЪТЯТ НА УЧЕНИКА - 422).

Настъпва една епоха на ликвидация. През това време всеки трябва да преобрази себе си, като извади настрана старото, негодното за работа, а задържи само здравото, полезното за живота. Старото ще остане за тор, а новото за основа на бъдещата култура. (мисли за всеки ден - 09.04.1989).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...