Jump to content

ПОДСЪЗНАТЕЛНОТО СЕБЕ как реагираш в момент на криза


Recommended Posts

ПОДСЪЗНАТЕЛНОТО СЕБЕ

КАК РЕАГИРАШ В МОМЕНТ НА КРИЗА

От числото 9 се изваждат броя на кармичните уроци.

Полученото число е

подсъзнателното себе.

ПОДСЪЗНАТЕЛНО СЕБЕ - таблица

3

То включва 6 кармични урока. Тук индивидът е напълно разпилян и децентрализиран. Има само три вида неща, с които да работи, само три неща, които е имал в предишен опит. Ще среща постоянната опозиция на кармата. Завършва в разрушителни реакции. При натиск - експлодира.

4

То включва 5 кармични урока. Индивидът ще е загубен в детайлите във всичко, каквото предприеме. Тежка безспирна работа ще погълне неговият живот и само с най-голяма мъка ще достигне някакъв успех. Единственото му спасение е да бъде съсредоточен върху някой от неговите липси, съчетано с добре специализирано образование, още по-добре ще бъде промяна на името, което да донесе някои от вибрациите, с които трябва да се опознае. Едва може да има време за ядене и ще се претрупа толкова с детайлите, щото никога не ще може да направи стъпка нагоре.

5

Включва 4 кармични урока. Този индивид ще бъде много разсеян и нервен, неспокоен, незадоволен. Реакциите ще са тривиални и без последствие.

В случай на пожар едновременно ще търси всички врати и като не намери нито една, ще се върне към огъня и ще пищи. Ще бъде безотговорен, несъсредоточен, бърборко, търсещ удоволствия, постоянно изискващ промени. Мирогледа му е напълно материален.

6

Включва 3 кармични урока. Този индивид излъчва удобство, любов, внимание към благото на всички околни. Домът му е център на работа. Благосъстоянието на най-близките и най-милите ще е от първа важност. В случай на инцидент или криза, ще се мъчи да спасява всички.

7

Включва 2 кармични урока. Този индивид е отдалечен, чувствителен, често безразличен към това, което става около него. Той е умствен, аналитичен, добре балансиран и е кладенец от тайни. Той вътрешно отговаря на любовта, но външно е студен. Ако 7 е един от кармичните уроци, той ще има удоволствието да го научи, особено след 30 годишна възраст. Ако неговото себе, подсъзнателно себе, принадлежи на една негативна природа и седморката е кармична, лицето вероятно ще се пропие. Реакцията в криза ще му бъде

молитвата.

8

Включва 1 кармичен урок. Този индивид ще има търговско отношение към живота и ще се справя добре с неочаквани положения, като отнася всичко към разума. Студен и реалист, но може да се разчита на него и е солидарен. Ще иска да му се заплаща за всяко нещо, което прави. Силен в организиране и в криза ще знае точно какво да направи, за да измъкне себе си и другите. Знае точно как да накара всеки да работи.

9

Няма кармични уроци. Като е направил всичко по веднъж, този индивид е доста отегчен от живота. Той има склонност да обобщава. Твърде е безличен, за да бъде забелязан. Лесно се отказва от аргументи и може да бъде излъган в своето мнение. Има критичен мироглед, интересува се от всичко, но дълбоко от нищо. При кризи той е философ и предан на Божията воля.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...