Jump to content

УНИВЕРСАЛНАТА ГОДИНА


Recommended Posts

УНИВЕРСАЛНАТА ГОДИНА

СЕ НАМИРА КАТО СЕ СЪБЕРАТ ВСИЧКИ ЧИСЛА И СБОРЪТ СЕ РЕДУЦИРА ДО ЕДНОЦИФРЕНО ЧИСЛО с изключение на 11 и 22

примерно: 1978 = 1 + 9 + 7 + 8 = 25 = 7

ТАБЛИЦА

1.

Откривателство , творческа дейност, нови начинания, прогресивни планове, нова ера в събитията.

2.

Събиране, нареждане , работи със съдружия, усилия за мир между народите. Политически дискусии, статистика, информации. Поддръжка на институти, образуване на съглашения.

3.

Израз на деятелност от по-лек характер. Добро за театри и забавни неща. Харчене на пари. Неспокойствие. Пилеене на сили до безумие. Изискване, удоволствия и лукс.

4.

Работа . След общото раздрусване, слизане до нормалното ниво - бавно, но сигурно като резултат на високо летене.

5.

Активност . Международна търговия. По-добри работни условия, интерес към нови и различни неща, търговска психология, интерес към подмладяване.

6.

Нагласяване и хармонизиране . Разглеждане международни отношения. Движения за подобряване на здравните условия. Напредък в просветата, домашната икономика.

7.

Усъвършенстване . Добра финансова година, ако предишната не е била военна. Добра за земеделеца. Става завършване на всяка предприета работа. Богата почва за теории, но изисква много спокойно обмисляне. Анализ за текущи проблеми и работи. Няма склонност към нови работи. Поправка на водни пътища. 7 е вътрешна сила и се поддава на запознаване със скрити вътрешни условия.

8.

Благосъстояние и разширение . Увеличаване на стопанската дейност, огромни съчетания, търговски връзки с други страни, инженерство. Големите работи имат надмощие. Търговията и индустрията се развиват. Всичко е в големи мащаби.

9.

Значителна година , завършващ цикъл. Себелюбие и алчност не могат да виреят и ако ги проявим, ще опитаме удара им. Вибрацията показва любов и братство. Приключване на лоши отношения. Пречистван във всички области на живота. Това е година на приятелство, на любов, на толерантност, разбирателство, дава свобода на другия.

11.

Идеализъм . Въпросите на религията са на преден план. Интерес към духовното, окултното. Търсят се начини за усъвършенстване на човека. Възрожденецът има успех.

22.

Строителство . Година на разширения на големи неща. Изпълнена с големи цели и възвишени схващания. Атмосфера не само на строителство, но и на величие - огромна материална сила с хуманитарен характер. Много проекти за обща благотворителност. Чувства се подтик за подобряване на света.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...