Jump to content
blagodari

УНИВЕРСАЛНАТА ГОДИНА

Recommended Posts

УНИВЕРСАЛНАТА ГОДИНА

СЕ НАМИРА КАТО СЕ СЪБЕРАТ ВСИЧКИ ЧИСЛА И СБОРЪТ СЕ РЕДУЦИРА ДО ЕДНОЦИФРЕНО ЧИСЛО с изключение на 11 и 22

примерно: 1978 = 1 + 9 + 7 + 8 = 25 = 7

ТАБЛИЦА

1.

Откривателство , творческа дейност, нови начинания, прогресивни планове, нова ера в събитията.

2.

Събиране, нареждане , работи със съдружия, усилия за мир между народите. Политически дискусии, статистика, информации. Поддръжка на институти, образуване на съглашения.

3.

Израз на деятелност от по-лек характер. Добро за театри и забавни неща. Харчене на пари. Неспокойствие. Пилеене на сили до безумие. Изискване, удоволствия и лукс.

4.

Работа . След общото раздрусване, слизане до нормалното ниво - бавно, но сигурно като резултат на високо летене.

5.

Активност . Международна търговия. По-добри работни условия, интерес към нови и различни неща, търговска психология, интерес към подмладяване.

6.

Нагласяване и хармонизиране . Разглеждане международни отношения. Движения за подобряване на здравните условия. Напредък в просветата, домашната икономика.

7.

Усъвършенстване . Добра финансова година, ако предишната не е била военна. Добра за земеделеца. Става завършване на всяка предприета работа. Богата почва за теории, но изисква много спокойно обмисляне. Анализ за текущи проблеми и работи. Няма склонност към нови работи. Поправка на водни пътища. 7 е вътрешна сила и се поддава на запознаване със скрити вътрешни условия.

8.

Благосъстояние и разширение . Увеличаване на стопанската дейност, огромни съчетания, търговски връзки с други страни, инженерство. Големите работи имат надмощие. Търговията и индустрията се развиват. Всичко е в големи мащаби.

9.

Значителна година , завършващ цикъл. Себелюбие и алчност не могат да виреят и ако ги проявим, ще опитаме удара им. Вибрацията показва любов и братство. Приключване на лоши отношения. Пречистван във всички области на живота. Това е година на приятелство, на любов, на толерантност, разбирателство, дава свобода на другия.

11.

Идеализъм . Въпросите на религията са на преден план. Интерес към духовното, окултното. Търсят се начини за усъвършенстване на човека. Възрожденецът има успех.

22.

Строителство . Година на разширения на големи неща. Изпълнена с големи цели и възвишени схващания. Атмосфера не само на строителство, но и на величие - огромна материална сила с хуманитарен характер. Много проекти за обща благотворителност. Чувства се подтик за подобряване на света.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×