Jump to content

Recommended Posts

ЛИЧНИЯТ ДЕН

СЪБЕРИ КАЛЕНДАРНИЯ ДЕН с КАЛЕНДАРНИЯ МЕСЕЦ и с

ЛИЧНАТА ГОДИНА И СБОРЪТ СЕ РЕДУЦИРА ДО ЕДНОЦИФРЕНО ЧИСЛО

с изключение на 11 и 22

примерно: 21+3+7=13=4

ТАБЛИЦА

1.

ТВОРЧЕСТВО. Започни нещо, Започни замислената промяна. Дай подтик на предприятието си. Имай среща с хората, които са важни за работата ти. Търси нова работа. Срещай се с хора за закрепване на интересите си и бъди водач в разговора. Дръж целта си на преден план и се старай да я постигнеш. Направи нещо оригинално. Не приемай съвет, освен, ако ти понася. Застани на свои собствени крака, довери се на своята интуиция. Обедини мисъл и действие и бъди в действие.

Днес твоята лична индивидуалност е на своя връх. Ти си независим, оригинален, амбициозен, енергичен и разчиташ на себе си. Запътил си се към постижения и ще прогресираш. Интелекта ти работи с пълна пара. Преценката ти е превъзходна. Имаш кураж и решителност да реализираш плановете си. Съзнаваш, че нетърпението, смущението, нежеланието да се свържеш с условията, които се явяват, ще те накарат само да загубиш контрол на едно положение, което всъщност е в твои ръце. Преследвай целта си!

2.

СЪБИРАНЕ. Бъди възприемчив, сложи тихия педал на всичко, което вършиш. Изличи себе си и се съгласи с приятелите си, според мирогледа на твоя ближен. Направи нещо полезно за някого. Бъди миротворец. Вземи своя дял от работата. Хармонирай се с другите. Следвай и не води. Събери всичко, което можеш - информация, нови приятели и неща, факти - ще ти послужат утре. Бъди уравновесен, спокоен, добре настроен. Изглади неразбирателството, искай извинение за твоя дял от вината, защото обикновено двама са виновни. Не говори много, слушай и мисли, сътрудничи.

Днес ти си акомпанимента, не свири мелодията, а поддържай хармонията, която украсява. Пълен си със съчувствие и разбирателство и се приспособя ваш към всичко. Приятно ти е да помагаш на хората с грация и ритъм. Бидейки във възприемателно състояние, това е ден за голямо събиране. Ако получиш нещо днес, влизаш в контакт с едно течение, което ще ти донесе много нещо през следните 7 дни. Ако си тих и внимателен, ще сполучиш в онова, което искаш, защото всеки ще иска да ти го даде. Ако бъдеш чувствителен към чувствата и желанията на другите, не ще рискуваш да бъдат наранени твоите. Не бъди премного потаен, нервен или странен. Бъди съсредоточен, но не меланхоличен. Ако видиш, че отпадаш, дръж си езика и не сваляй усмивката от устата си.

3.

ИЗРАЗ. Дай малко от светлината, която те облива и трепти в тебе. Започни деня с песен. Откажи се от тревогата, приеми всичко както идва със спокойствие и радост. Не прави далечни планове, благослови първите трима души, които срещнеш, извлечи всичко, каквото можеш от деня. Посети приятелите си и ги забавлявай. Вместо да ходиш тичай. Имай чувство за хумор, пръскай ентусиазъм и радост. Помети всички спънки пред себе си. Смей се на неуспехите и започни пак. Облечи се в най-хубавите си дрехи и излез, за да покажеш, какво предимство е да си красив. Иди днес на пазар. Накарай 7 души да се усмихнат и след това следи резултатите за 7 дни.

След всичките богатства и хармонични вибрации, събрани от тебе вчера, сигурно ще се пръснеш, ако не ги раздадеш. Ти обичаш света и разбираш радостта от живота. Ако нещо те удари, ти не ще паднеш. Не те интересуват прозаичните работи днес, защото артистът в тебе днес има връх и иска да бъде признат. Ти можеш да пееш, рисуваш, действаш, играеш или пишеш. Много си независим и не се нуждаеш от нищо, което не притежаваш. Не те е страх от нищо или никой, защото разбираш, че светът принадлежи на умствените и морални психопати - остави го на тях. Съзнаваш, че тревогата, нетолерантността, загрижеността за бъдещето само разпръсват своите сили и нямаш време за тях. Как свети светлината ти!

4.

РАБОТА. Стани рано и си направи план за деня. Прилагай казармена точност във всичко, каквото правиш, не се движи музикално от една работа към друга. Изпълни поръчката на действителните или въображаеми началства. Изпълни своя план, прави всичко навреме, анализирай детайлите и поправи всички грешки. Постави всичко в ред, прегледай си бюджета.

Изпитай се от към икономии, пестеливост или екстравагантност. Възстанови равновесието си Ограничи въображението си и съсредоточи вниманието си в онова, което работят ръцете ти. Уважавай, обичай.

Това е ден за организация и система. Смел си, изпълнен с цели и поставяш основата на собствената си сграда. Разбираш красотата на съвършената конструкция, която обещава трайност. Знаещ, че четири стени означават закрила, че четири ветрове от небето ни са дадени, че компасът има четири посоки, четири са елементите и четири се стените на квадрата. Трябва също да знаеш, че трябва един вид квадратно ограничение в създаване на свободата. Ти си достатъчно умен, за да разбереш, че този труд не значи монотонност. Тези, които усъвършенстват нещата не са винаги най-добрите критици и най-занимателните хора и не са най-бавните. Режи, кастри и претегляй, Едно трайно утре се формира днес.

5.

РАЗШИРЕНИЕ. СВОБОДА. Отдалечи се от детайлите, имай нови идеи в работата си през деня. Изостави любопитството за нещата и хората, за можеш наистина да научиш нещо ново за тях. Отиди, където можеш да срещнеш чужденци, направи нещо забавно и занимателно. Приеми разнообразието, което ти идва и се приспособи към него. Прави старите неща по нов и различен начин, използвай случая да рекламираш себе си, работата, интересите си. Придобий нов мироглед, погледни на себе си и приятелите си под нов ъгъл. Излез от задънената улица. Избери да видиш някоя пиеса, която обикновено не би избрал. Надникни в някоя по-различна от собствената ти класа. Ако обичаш романи, чети философия, детективски романи. Мисли върху причината, която поражда различията между теб и твоите близки. Посрещни всяка изненада спокойно, не си крий ентусиазма, приложи своята разностранчивост, дай нещо от себе си. Дръж ума си отговорен. Бъди наблюдателен и използвай възможностите, които ти предлагат.

Като си завършил работата с 4 вчера, днес ще си позволиш ваканция. Имаш чувство на несигурност и неспокойствие, но си свободен. Днес не си специалист, а преди всичко търговец на всичко. Всичко можеш да направиш, което искащ умът ти е остър и се чувстваш като циганин, който копнее по далечни пътеки. Сега ще предприемеш онова късо пътешествие, което изглеждаше неразумно вчера. Покани за вечерта някои приятели, които са започнали да се чувстват пренебрегнати от тебе. Пази своето умствено равновесие и премахвай всичко, което ти е дотежало. Ако съпругата иска опера, сега е добър случай да отидеш, може да не излезе толкова утекчително. Имаш огромно количество жизненост и енергия, но не ги хаби, като разваляш настроението си или нервничиш, защото това може да ти причини лошо храносмилане.

6.

ХАРМОНИЗАЦИЯ. Постарай се да изглеждаш добре. Цветът на дрехата ти подходящ ли е, умът балансиран ли е, за да можеш да изслушаш някоя тъжна история и да дадеш съвет? Избягваш ли своите отговорности и поемаш ли такива, които не са твоя работа? Поддържаш ли своите диета и упражненията си? Бил ли си малко мърморко, вместо да си радостен и приятелски настроен? Гледаш ли от високо на другите?

Виж дали е приятна и хармонична твоята обстановка, домът ти, офисът ти, движат ли се като по смазани релси. Виж семейството и приятелите си. Имат ли нужда от нещо, с което ти можеш да ги снабдиш? Прахосал ли си много пари само за себе си, дължиш ли визита на някой болен? Имаш ли да връщаш визити? Уреди всичко.

Днес ти си голям хармонизатор и уредник на дома. Искаш всеки да се чувства удобно и да е щастлив. Ти си като учител, баща и майка, изповедник, проповедник, подслон - всичко в едно. Ако някой е в нужда, ти си избраник да му помогнеш. Завърши всичко, което си предприел, за да имаш почивка на следния ден. Чувстваш себе си изпълнен с висши принципи и силно желание да хармонизираш живота на другите, но внимавай да не се вмесваш там, където не ти искат съвет. Твоето чувство за отговорност и дълг са изострени и намираш, че днес е времето да ги отработиш, защото пренебрегнатите задължения могат да ви ударят по главата по някое време. Смажи машините.

7.

САМОАНАЛИЗ. Поеми дълбоко дъх, освободи се от тревогите, бързината и напрежението. Около тебе е неделно настроение. Остани съвсем сам през час от деня и обмисли себе си. Спри, огледай се и виж, че какво ще ядеш и какво ще облечеш не е пълно щастие в живота. Прегледай своите грехове и смущения и ги изкорени. Послушай вътрешния си глас, който толкова рядко слушаш. Спри преди да продължиш и си дай сметка, къде и за какво отиваш. Излез вън на полето, сред природата, ако е възможно, купи си саксия цветя. Запази си малко време за абсолютна почивка, умствена и физическа. Не приказвай, а мисли. Живей своя вътрешен живот и не се меси в този на другите. Не търси нищо за себе си, семейството или работа си. Не се мъчи да се изразяваш, а приемай впечатления. Усъвършенствай всичко, което правиш, използва и своята вътрешна сила.

Тъй като това е ден с висока духовна вибрация, не е удобно за материални работи. Имаш чувството за отдръпване от света, но трябва да имаш мярка до къде. Ако искаш да си сам, добре е да не се поддаваш на меланхолия. Ако не харесваш безсмислената дейност около себе си, не я оставяй да те дразни, за да те прави критичен и нетолерантен.

Ти си напълно способен за всяко усилие, което се изисква от тебе, защото вътрешната ти сила и равновесие ще помогнат. Ако си тих и чакаш нещата сами по себе си да дойдат при тебе е добре, защото, ако ги търсиш, ще избягат или ще те разочароват. Ти придобиваш огромна резервна сила за утре.

Не ще ме смути грижата за деня. Оставам със собствената си мисъл в самота.

8.

ИЗПЪЛНИТЕЛНОСТ. Прегледай си работата, организирай силите си, разбери точното положение на работата и финансите си. Ако си имал успех, изгради още един над него. Прегледай шансовете си и се движи напред. Съзнай творческата си сила за напредък и я използвай. Здраво си сложи краката на земята и извлечи всичките магнетични, земни вибрации в твоето предприятие. Помогни на себе си като помогнеш на някой по-слаб. Не отстъпвай от целите си. Употреби силата си за материални придобивки и напредък. Това е силната ръка на материалния свят. Това е твоя силен ден.

Духовното пречистване вчера, ти помогна да отдадеш вниманието си на материални неща. Успехът ти е в ръцете. Не си зависим от други, стоиш на собствените си крака и чрез своята сила привличаш доверието на другите. Знаеш, че парите сами по себе си, са само едно стъпало и не бива да ги събираш само от желание за притежание. Ти чувстваш силата и конструктивността на 4 (четворката), умножени по благостта и доброто на 2 (двойката). Съзнаваш силата на 1 (единицата) прибавена към духовните качества на 7 (седмицата). Няма да пренебрегнеш и носещата радост 3 (тройка), прибавено към дълбоко стигащото 5 (пет) или хармоничното 2 (две), прибавено към нагласяващото 6 (шест). Общо взето съзнаваш, че днес имаш господарски ум, че си истински изпълнител, който раздава справедливост и милосърдие с научно разбиране.

Пусни всички цилиндри!

9.

ОБИЧАЙ БЛИЖНИЯ СИ като себе си. Прави добро на тези, които те мразят. Забрави своите лични желания и стори нещо, което изисква жертва за волята, предразсъдъка или мнението. Изкорени бурените, които са те душили. Гледай на всичко през розови очила и виждай само техните добри качества направи онзи щедър жест, за който си се колебал, покажи си добрата воля и не се обиждай лесно. Завърши всички работи, които са чакали. Направи нещо голямо. Задраскай датата за среща с човека, който ти е губил времето. Отърви се от самоналагането си, от ограниченията и предразсъдъците. Ако имаш някакво публично изпълнение, радвай се, че е определено за днес. Разкопай земята около корените си, започни да се разширяваш и растеш. Бъди предавател на доброто.

Днес ти си във вибрацията на универсалната любов и братство.

Принадлежиш на света и виждаш всичко в едри щрихи. Тъй като това число е на върха на цикъла, то вижда света от птичи поглед и няма представа за дребнавостите и детайлите, има само видението на крайната цел. Иска на всякого да подаде ръка и с всеки да сподели радостта си. Съзнаваш, че утре започваш да живееш в нов цикъл и постижения и не искаш да оставиш нещо недовършено. Закриваш една глава, грешките и грозотата са зад тебе и под тебе.

Бог е на небето, всичко е добро в света. Направи инвентар.

11.

ОТКОРОВЕНИЕ. Забрави работата и търсенето на пари Дай възможност и време да погледнеш напред и да туриш на фокус откровението си. Изрази своите идеали, покажи на всички красотата им. Познай своята сила и слабост, бъди в мир, прекарай малко време в облаците, но не ставай неприятен за околните, като пропускаш ангажиментите си. Бъди мечтател, идеалист, покажи на хората онова, което не са видели, но се редуцира на 2 (двойка).

Днешният ти ден може да бъде от голямо значение да направиш стъпка напред или пък тя може да те изхвърли встрани, зависи от твоето отношение. Той не е лесен, защото има нещо общо с практически работи. Той или ще те издигне в един по-нов цикъл или ще те натъпче по-дълбоко в старата дупка. Има близко сходство с 7 (седмицата), предлага нови видения, отваря нови врати на постижения, той е мост към боговете. Той е светлината на света. - за света. Не носи лични награди, освен чрез служене и лекуване. Изисква вяра, почит, молитва. Изисква да изразиш най-доброто в себе си. Той ти показва какъв си. Той е едно от двете господарски числа.

Следвай звездата.

22.

МАТЕРИАЛНИЯТ ГОСПОДАР Изработи своите идеали. Внеси ред и система във всички истини, които познаваш. Обясни ги с думи с една сричка и дай не всеки да ги употреби. Запей, но направи песента обществено достояние. Намери практическо разрешение на всички тежки въпроси, които ти се изпречват на пътя. Направи големи планове и бъди сигурен, че може да ги изпълниш. Организирай нещо за общо подобрение. Направи виденията си в действие. Това е денят за тебе, в който Небето и Земята се срещат, дори Небето не е границата, защото силата на твоите вибрации я надвишава. Днес можеш да направиш солидна практична основа на въздушната кула на твоя ден 11. Ти прибавяш към твоето практическо действаща 4 (четворка), всичкото видение и въображение на 11 (единадесетте) удвоено. Употребяваш мощното успешно 5 (пет), артистичното изразително 3 (три) стабилизиращото 6 (шест), духовно 7 (седем), универсалното 9 (девет) и всички съчетания заедно в едно господарско здание. Ти си всемирен пратеник.

Господарската вибрация - 22.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...