Jump to content

69.Естирка Иванова


Recommended Posts

69. Естирка Иванова*

Естирка Иванова е родена в село Каменна река на 27 март 1932 г. Като малка е била палаво дете и обичала да се храни с плодове. Омъжва се, но не живее дълго време със съпруга си и се развежда. Решава повече да не се жени. По настояване на родителите си тя сключва втори брак. Оказва се, че мъжът и пие и постоянно я тормози и бие. Тя често плачела и се молила да разбере защо е такъв.На сън и показват, че е бил нейно дете преди четири прераждания и тя го е изоставила на 5-годишна възраст. Сега дошъл да и отмъщава за злото, което му сторила някога.

Мъжът и починал и сама отгледала децата си.

Отива да живее в Димитровград и работи като кранистка в Химкомбината, Един ден по време на работа, когато е в кабината на крана, тя се излъчва за 2 часа. Един ангел я хваща за ръка и я завежда в менталния свят, където около голяма маса седят 24 старци и четат дебели книги, написани със златни букви, а Учителят е зад тях. Той поздравява Естирка с вдигната ръка и старците се надигат, поглеждат я, покланят се и Учителят им дава знак да продължат да работят. След това Учителят пак поздравява Естирка и тя си тръгва назад, към Земята. Навсякъде, където минават, съществата, които срещат, пеят и се покланят на нейния придружител. Дърветата са златни, а в реките тече жълта златна вода. Като идва в съзнание, вижда, че всичко около нея свети. Часът е 16 и тя слиза от крана.

* Виж « Изгревът» том XIII стр. 595-597.

 

Цяла седмица не може да яде хляб, защото, като посегне да го вземе, той свети и тя пие само вода. Във всички хора тя вижда, че излъчват светлина. Като отива в салона, където стават събранията на братската група в дома на Ангел Гочев, тя вижда Учителят, застанал до прозореца, изправен в целия си ръст.

Тя събира редовно приятели, четат беседи и правят общи беседи. След заминаването на Васил работи духовно, организира срещи със съидейници от провинцията. Естирка живее и преодолява трудностите, които я съпътстват. Естирка страда от херния, която често се подува и и пречи на живота.

Синът и, който слиза на Земята да и помогне да се освободи от мъжете, се обърка по жените. Ожени се и има син Георги. Баба му много го обича. Синът и е дърводелец и музикант, певец - свири на електрическо пиано - синтезатор, но не може да си изкарва средства, а жените му правят магии и му ограбват всичко, което изкара. Живеят при Естира, навъртат много ток и вода и я оставят тя да плаща с малката си пенсия. Тя взима пари на заем, плаща си задълженията и после ги връща като често гладува и по цяла седмица, докато си вземе пенсията. Като я посетя - няма нищо за ядене: нито хляб, захар, олио, маргарин, варива - боб, леща. Така кара напоследък няколко години. Ходи и взима кашони от приятели и с тях се топли в студа. Често има големи трудности със здравето - високо кръвно и болки в стомаха и червата.

Синът му Георги порасна и почна да го строява: „Толкова ли си глупав, че не можеш да си намериш една разумна жена?" Сега е в 3 клас. Има силно развита интуиция и за всичко пита своето вътрешно ръководство. Синът и Димо попадна на една Елена, която постоянно му прави магии. Синът му Георги я изгонва и тя отива при мъжа си, да гледа дъщеря си и домът им почва да се очиства от магиите, които прави. На Димо дошъл акъла и не ще да я види.

Всичките разправии засягат пряко Естирка, която изживява всичко много трудно. Женско сърце, което е като трепетлика от всичко се засяга и тревожи. Тя има група приятели от Братството, и

често я посещават и помагат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...