Jump to content

8. КАРТАТА НА БЪЛГАРИЯ И УЧИТЕЛЯТ


Recommended Posts

8. КАРТАТА НА БЪЛГАРИЯ И УЧИТЕЛЯТ

Когато отидох последния път при Него, нямаше много хора. Имаше само 2 сестри - тази, генерал Стоянова, беше изчезнал синът й и се вайкаше и питаше Учителя къде е и ще се върне ли. А синът й беше ликвидиран, Учителят знаеше това, но мълчеше и не искаше да й го каже. Щадеше я.
Имаше карта в стаята и Учителят започна да ми показва на картата докъде са стигнали руснаците и откъде те ще минат. Друг няма около нас. Показва ми къде ще минат руснаците към България. После си събра картата и я прибра. Беше лятото и тогава руснаците се биеха срещу германците още на руска територия, не бяха ги изгонили от територията на СССР. Е, това бе важното. Показа картата на мен и после я сгъна и я прибра. Представяте ли си?
И не след дълго руснаците влезнаха в България по пътя, показан от Учителя на картата пред мене в с. Мърчаево. Така че аз съм свидетел как Учителят им прокара пътя първо на картата и после ги доведе в България. На много хора не им харесва това, което извърши Учителят. Но това е Негово решение и това е Божията Воля. Та, руснаците и комунистите в България дойдоха с Неговото благословение. И с Неговото решение. На някои не им изнася това.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...