Jump to content

V. ВЪЗМЕЗДИЕТО ОТ ОПАШКАТА НА УНИВЕРСАЛНАТА РИБА


Recommended Posts

V. ВЪЗМЕЗДИЕТО ОТ ОПАШКАТА НА УНИВЕРСАЛНАТА РИБА

Вергилий Кръстев

1. В «Изгревът», том XXII, стр. 723-765 бе публикувана «Агарта и Атлантида». За нейното проучаване е необходимо от една до две години, при положение, че човек е чел «Изгревът» от том I до том XXII по три пъти.

2. На стр. 728 се споменава за съзвездията Риби и Дева и за оста на Исус Христос, която свързва 6-и и 12-и домове. Вж. точка 22 на стр. 743.

3. Съзвездията Дева и Риби представляват Духовната земна ос. Това е свят на законите. Вж. стр. 728, стр. 743-744.

4. Тази духовна ос представлява Универсалната Риба. Вж. стр. 728, стр. 743-744 в точките 25 и 26.

5. Главата на Универсалната Риба е на изток, в зодия Дева, а опашката е на запад, в зодия Риби. Главата на Универсалната Риба е представена от Агарта, която се намира на 75 градуса източна дължина по меридиана и 30 градуса северна ширина по паралела. Вж. снимки № 123 и 124. Оттук се управлява Универсалната Риба и Оста Исус Христос. Вж. стр. 730 № 36 и стр. 74&-точк и 36, 37,

38, 39. А как Агарта управлява, вж. стр. 749 точки 40, 41, 42. А снимката на Агарта, която е била в стаята на Учителя Дънов, е N° 144 при снимките.

6. Опашката на Универсалната Риба е на запад, на 75 градуса западна дължина по меридиана и 30 градуса северна ширина по паралела. Вж. стр. 731. На това място според Учителя Дънов се намира Атлантида, потъналият континент. Вж. стр. 730, стр. 747 точка 31. Вж. също снимките № 121 и № 122.

7. На мястото на опашката на Универсалната Риба, която се намира в Сарагосово море, на мястото на потъналия материк Атлантида, започват да се зараждат и развиват магнитни бури, дъждовните облаци, които преминават през Атлантическия океан и отиват към Европа. (Вж. стр. 729, стр. 745 в точка 30.) На стр. 746 е приложена картата на морските течения, ветровете, които се зараждат на пресечната точка на Атлантида 75° западна дължина по меридиана и 30° северна ширина по паралела. А ние по телевизията виждаме как дъждовете и бурите за Европа идват от Атлантическия океан.

8. Това е мястото, където се намира изчезналият континент Атлантида. Вж. стр. 747, точка 31. Това е мястото на големите катастрофи, което днес е наречено Бермудски триъгълник, където изчезват самолети и потъват параходи. Вж. стр. 747, точка 32.

9. Това е мястото на опашката на Универсалната Риба по оста Исус-Христос, която опашка се управлява от главата, която е Агарта. Щом Агарта нареди и изрече командата, то опашката на голямата Риба започва и бие наляво и надясно, напред, и назад, и помита всичко по пътя си. Вж. стр. 747, точка 33. А как помита, може да разучите в картата на стр. 746.

10. Магнетичните и електрическите течения, които се образуват при събора в Агарта, се препращат по оста Исус-Христос, между съзвездията Дева и Риби. Те се насочват в пресечната точка в Сарагосово море. Енергията от тези магнетични и електрически течения се управлява от Онзи, който управлява оста Исус-Христос и Универсалната Риба. Вж. стр. 749, точка 40, 41, 42, 43, 44.

11. Всички бури, тайфуни, циклони, които се зараждат тук, на пресечната точка на потъналия материк Атлантида, се насочват и помитат и разрушават източното крайбрежие на САЩ, преминават през Мексиканския залив и унищожават всичко по пътя си. Вж. стр. 745, точка 4, както и приложената карта на стр. 746 за пътя на морските течения и ветровете.

12. След като сте разучили всички посочени от мен страници, накрая ще намерите снимки № 121 и N° 122 и ще ги разгледате много добре. Тези две карти са на Атлантическия океан и на източното крайбрежие на САЩ. А защо? За да бъде пред очите ви, когато ще ви разкажа как действува опашката на Универсалната Риба и разрушава с тайфуни, циклони източното крайбрежие на Атлантическия океан на САЩ.

13. Аз бях съвременник, когато през 1969-1970 г. САЩ водеха война във Виетнам, срещу Северен Виетнам и комунистите със столица Ханой. Президент на САЩ тогава беше Никсън. Американските самолети Б-52 летяха тад 10-15-20 км височина и оттам изсипваха бомбения си товар. Те разрушаваха градове и всичко наоколо. И тогава започнаха да разрушават дигите, които в Северен Виетнам бяха направили, за да захващат водите, необходими за поливане и за отглеждане на ориза. А това е основната храна във Виетнам и се отглежда само при наличието на вода, защото оризът се разсажда във вода. Целта бе да разрушат дигите и да ги издавят. И те сполучиха в това.

По онова време в САЩ се бе оформило едно обществено движение срещу войната във Виетнам. Като член в това движение бе американската актриса Джейн Фонда, носителка на най-големите награди в САЩ. Но правителството започна жестоки гонения срещу нея. Тя замина за Виетнам, беше приета, носеше фотоапарат и засне на филми разрушените диги на оризищата, както и тези на северновиетнамските градове. Тя се завърна в САЩ, беше подложена на още по-големи гонения. Никой не смееше да помести заснетите от нея разрушения от американските бомбардировачи Б-52. Накрая един вестник се осмели и публикува части от тях. Общественото мнение в САЩ бе разтърсено от тези снимки. Няколко дни след тяхното публикуване, по източното крайбрежие на САЩ се зародиха тайфуни и циклони и разрушиха всичко. Изчисляваха загубите от тези тайфуни. Оказа се, че те превишават няколко пъти военните разходи на САЩ във войната им срещу Северен Виетнам. Ето това е единият разказ за опашката на Универсалната Риба, която раздава Възмездието, което се управлява от Главата, която е в Агарта.

Джейн фонда бе много популярна у нас по тези години. Гледахме филмите, в които тя участвуваше. Тя създаде системата «Аеробика», с много филми, и тя бе възприета от Европа от 1970 г. до 1990 г. и се упражняваше от младежта по света.

14. По времето, когато се разрушаваше държавата Югославия отвътре и отвън, то САЩ се намесиха и започнаха да бомбардират Югославия, и то точно Сърбия, през пролетта на 1999 г. Сърбия бе разрушена и капитулира. Голяма част от българите 75% по официални данни, бяха срещу бомбардировките на американските самолети. Само след месец се появиха отново циклони от пресечната точка на Атлантида и разрушиха отново източното крайбрежие на САЩ. Каквито бяха безмилостните бомбардировки на американските самолети над Сърбия, три пъти по-големи бяха разрушенията от Опашката на Космическата, Универсална Риба. Но това тогава не се знаеше на какво се дължи. Ето, сега вече се знае. Не могат да се оправдават вече, че не знаят.

15. По времето на войната на САЩ в Ирак през 2003-2005 г., американските самолети разрушиха държавата Ирак и я окупираха и създадоха условията за гражданската война, където ежедневно се взривяват т. нар. «доброволци» с цел да унищожат всичко наоколо. И те сполучват и загиват много невинни жертви.

Но вероятно всичко това толкова възмути някого, или по-точно Онзи, който управляваше Агарта, и Той издаде Своето решение за Възмездие и го препрати на опашката на Универсалната Риба и оттам в пресечната точка на потъналата Атлантида се развихриха тайфуни, циклони през лятото на 2005 година. И те пометоха всичко по пътя. Единственото, което успяха да направят в САЩ, бе да кръстят тези тайфуни с подходящи имена. Така тайфунът Катрин се зароди на 29 август 2005 г. и разруши щата Луизиана и Ню Орлеан. Непосредствено след това се яви тайфунът Рита и бяха разрушени Луизиана, Тексас и Мексиканският залив. Изчислиха щетите. Бяха неколкократно по-големи от военните разходи на САЩ във войната в Ирак.

Ето такава е историята за Възмездието на опашката на Универсалната Риба.

Вергилий Кръстев

Беше написано на 20 август 2006 г. от 19,30 ч до 21,30 ч,

за да се допълнят оставащите 4 страници празни

от последната кола на «Изгревът» том XXIII.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...