Jump to content

II. Аспекти от цикъла на тежките планети Плутон, Сатурн, Уран, Нептун


Recommended Posts

II. Аспекти от цикъла на тежките планети Плутон, Сатурн, Уран, Нептун

Трябва да разглеждаме отделните аспекти от цикъла на планетите като звена, действия на силите, изграждащи цикъла .Общо взето тежките планети, които посочих по-горе, имат 45 вида цикли. Най-силни са циклите на далечните планети.

Тотален в това отношение е цикълът на Плутон съвпад Нептун , който трае 500 години с едно отклонение от 10 години.

Следва съвпадът на Плутон с Уран, който трае 120 години с едно отклонение от 5,6 години. Той, заедно с Плутон съвпад Нептун са от първостепенно значение за развитието на човечеството в исторически план.

Другият е съвпадът на Плутон със Сатурн , който трае 33 години. Идва и съвпадът на Плутон с Юпитер , който трае 13 години.

Следва планетата Нептун , която прави съвпад Плутон през 500 години, с отклонение 10 години, Нептун съвпад Уран, който трае 175 години с отклонение до 10 години. Нептун съвпад Сатурн трае 36 години.Нептун съвпад Юпитер е с продължителност от 13 години. Уран съвпад Плутон и Нептун ги разгледахме.

Уран съвпад Сатурн , който трае 45 години. Той е основният цикъл за България, понеже тя се управлява от Сатурн, а новата епоха на Водолей - от Уран. Уран съвпад Юпитер, който продължава 13 години; Сатурн с Плутон, Нептун, Уран ги засегнахме.Остава Сатурн съвпад Юпитер , който трае 20 години.

Съвременните астрономи откриха планетата Плутон на 21.01.1930 г. чрез американския астроном Клайд Тъмбо, по отклонението, което прави планетата Нептун в своето орбитално движение. Астрономите изчисляват, че планетата Плутон е по-малка от Меркурий и представлява 0,005 от обема на Земята. Може ли една такава малка маса да задвижи и отклони една планета като Нептун, която има 42,8 пъти по-голям обем от този на Земята? Как тази прашинка, според учените, ще повлияе на тази голяма планета Нептун и ще я отклони от орбитното и движение? Учителят отбелязва в Словото си, че планетата Плутон е голяма колкото Юпитер, т.е. Плутон е с обем 1347 пъти по-голям от този на Земята. Това в бъдеще учените астрономи ще го разберат и ще изчислят точно, правилно размерите на планетата Плутон.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...