Jump to content

Светослав Няголов 2.Хороскоп на Епохата на Водолея


Recommended Posts

2.Хороскоп на Епохата на Водолея

Ще ви запозная с Хороскопа за започването на епохата на Водолей за Земята на 21.03.1914 г., събота , в 13h11'

Като погледнем хороскопа забелязваме, че всичките планети се намират над хоризонта, което значи, според мондиалната астрология, че те всички действат активно върху огряната от слънцето земна повърхност. Всички планети под хоризонта са в тъмнина и почти не проявяват качествата си. Виждаме, че новата епоха идва в събота и българите не могат още да се освободят от своя стар ръководител - падналия бог Сатурн.

На Асцендента в хороскопа изгрява зодиакалният знак Рак, вратата на живота и който е дом на душата - Луната. Ракът е мястото на заточението на Сатурн и той няма да се проявява така жестоко и брутално при решаване кармата на българите.Този Асцендент показва, че в България ще се създадат всестранни духовни и мистични условия за правилното възприемане и прилагане на новите идеи, които носи епохата на Водолей. Хората ще бъдат озарени със свежите идеи на новата епоха, които ще пробудят съзнанието на българите да излязат от своето животинско състояние и развият свръхсъзнанието си, от което идва светлината и мъдростта от Божествения свят.

Изгряващият знак показва, че българите притежават много груби тела, по- близо до животинските и много далеч от фините съвършени тела на ангелите. Добре е, че горната част на тялото (човешката) е по-голяма и по-добре развита, и българинът има условия да приеме новите идеи на епохата, докато долната - животинската част е по-слабо развита, ограничена и подтисната, и няма да му пречи много. Ракът дава слаба жизненост и хората трудно ще преодоляват многобройните страдания и болести, които ще ги съпътстват в пътя им.

Българинът ще бъде силно привързан към материалните ценности, особено към дома си и ще проявява егоизъм, лакомия в отношенията си с околните. Въпреки че ще бъдат лишени от голяма жизнена сила, те ще защитават своите убеждения смело и докрай, които в повечето случаи ще бъдат стари и атавистични. Известно е, че зодиакалният знак Рак и неговият господар - Луната, управляват стомаха и храносмилането.

Добрите аспекти на Луната говорят за нормалното състояние на физическите тела на българите, но те ще проявяват лакомия в храненето, понеже Нептун ретрограден е в съвпад с Асцендента в 12 дом, опозиция Луна. Ще има много страдащи от нервни стомаси и ще са крайно чувствителни към вътрешните влияния на духовния свят (Нептун в 12 дом). Нервната система ще бъде лабилна и ще има много случаи на психически разстройства, някога ще взимат епидемични размери.

Влизането на Слънцето в нулевия градус на Овен става в 9 дом. Това е Юпитеровият дом на духовното развитие на човечеството, относно религии, духовенство, съдилища и съдии. Другото мондиално значение е, че в колониите ще има много напрежения и бъркотии и новата епоха на Водолей ще ликвидира колониализма из основи. Това стана след 13 години, когато господарят на епохата Уран направи съвпад по дирекция с обективния човешки търговски ум - Меркурий,

1945 г. след свършването на втората световна война. Освободи се Индия и почти всички колонии.

Слънцето в своята екзалтация - Овен, е много силно и съвпад Медиум цели ще залее човечеството с животворните си сили и ще пробуди човешкот о свръхсъзнание хората да познаят Бога, да го приемат, възлюбят и да му служат. Чрез него се проявява Бог, Учителят донесъл Словото Божие на Земята, което след голямото пречистване на човешкия живота ще бъде прието навсякъде по земята.

НАЧАЛОТО НА ЕПОХАТА НА ВОДОЛЕЯ

epohata_na_vodoleia.jpg

Pages%20from%20Izgreva%20Tom%2022-3_Page_01.jpgPages%20from%20Izgreva%20Tom%2022-3_Page_02.jpgPages%20from%20Izgreva%20Tom%2022-3_Page_03.jpgPages%20from%20Izgreva%20Tom%2022-3_Page_04.jpgPages%20from%20Izgreva%20Tom%2022-3_Page_05.jpg

Pages%20from%20Izgreva%20Tom%2022-3_Page_06.jpgPages%20from%20Izgreva%20Tom%2022-3_Page_07.jpgPages%20from%20Izgreva%20Tom%2022-3_Page_08.jpgPages%20from%20Izgreva%20Tom%2022-3_Page_09.jpgPages%20from%20Izgreva%20Tom%2022-3_Page_10.jpgPages%20from%20Izgreva%20Tom%2022-3_Page_11.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...