Jump to content

Recommended Posts

1908 година

Дишайте дълбоко, за да гоните от вас онзи дух, който иска да ви обсеби. А щом го изгоните чрез дишане от физическото поле, то във висшите полета е по-лесно да го гоните. Един лош дух никога не може да влезе през носа, а винаги ще влезе през устата и като отиде в стомаха, по течението на кръвта се връща в сърцето чрез вените, а не чрез артериите. Ако кихнете, изхвърляте духа от устата. Когато усетите, че някой дух се е загнездил у вас, ще дишате дълбоко, ще си представяте, че светлосиният цвят прониква у вас, слизайки отгоре, може да използвате и някоя формула, и по този начин ще се освобождавате. Оставите ли се лош дух да ви командва, той ще ви демагнетизира, ще ви нападнат какви ли не мрачни мисли и по този начин ще изгубите благословението, което е определено за вас.

* * *

Не можете ли да изгоните един лош дух, който се е загнездил в стомаха, той ще обхване гръбнака ви, ще обхване и ушите, ще има шум в ушите, понеже дяволът

там си прави бентове и затова шуми. Щом веднъж са обсебени ушите, дяволът мъчно се изпъжда, по-мъчно, отколкото ако е в дробовете. Когато лош дух е в стомаха, очите помътняват, а ако е в задния мозък, очите стават остри, змийски.

* * *

Когато някой мисли лошо за приятелите си, с които се е скарал, той отваря вратата на лошите духове да нахлуят в него. Там, където има виделина, не може лош дух да се крие.

* * *

Ако вземете предвид как се галванизират предметите, лесно ще си обясните, че посредством известно допиране от пространството може да се достави толкова храна, с която да се изхрани цял свят. Човек може да изяде само едно хлебче, за да си набави елементите, които са му необходими за живота. Това, което ядете, едва ли една стотна се асимилира. Христос знаеше законите за превръщането на енергиите и с пет хляба можа да изхрани толкоз народ. Вие, ако имате неговата непоколебима вяра и знания, можете да направите и по-големи работи.

Всяка седмица по един ден ще постите, 24 часа. Нищо няма да ядете, нищо няма да пиете. Няма да се шегувате и подигравате, ще прекарате тези часове в работа, молитва, концентрация.

Сутрин от 3 часа започват да идват добрите духове до около 5 часа. След 5 часа вече се започва друга деятелност. В 3 часа трябва да сте будни - най-хубавото време за размишление. От 9 до 11 часа - време за усилена деятелност. 11 часа е неблагоприятен час. 12 часа - зенит - много благоприятно време за молитва. През деня да не се спи. От 17 часа до 19 часа умствената деятелност е слаба.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...