Jump to content

НЕПРАВИЛНОСТ - ИДЕФОРМАЦИИ В ЧОВЕКА


Recommended Posts

НЕПРАВИЛНОСТ - ИДЕФОРМАЦИИ В ЧОВЕКА

Челата, лицата и главите на много хора са деформирани. Това показва, че те са живели неправилно. 35-160.

Няма защо хората да изучават престъпните типове. Те са отклонение от естествените, от нормалните типове. Ако е въпрос за наука, изучавайте нормалните типове. 16-128.

Видите ли човек с крива уста, крив нос, в него непременно е станала някаква вътрешна промяна. В мислите и в чувствата на този човек има нещо криво. 33-62.

Всички грозни хора се съмняват; те са хора на съмнението, понеже в характера им има нещо неустойчиво, или казано на научен език: естеството на тия хора, не се е доразвило, те не разбират причините и последствията на нещата. 18-3.

По какво се отличаваш от другите? - Някой изкривил веждите, си, друг - устата си, трети - окото си. Малки са тези погрешки, но се повтарят, а това трябва да се избягва. 68-215.

Също така се деформират ръцете, краката и гръбнакът на човека. Това външно деформиране се отразява и в сърдечния, и в умствения живот на човека. 22-10.

Ужасно нещо е, когато човек започва да лъже. Всички негови чувства, всички негови способности, започват да атрофират. Лицето му обрасва с косми, брадата му ляга назад, носът му става къс, челото му малко, ушите му стават малки, очите му изпъкват навън, докато най-после този човек съвсем се превръща в животно. Туй наричаме закон на израждане. 10.25-20.

Внесели една дисхармонична енергия в себе си, човек започва постепенно да се изопачава: лицето му се изкривява, пръстите се обезформяват, краката се изкривяват и т. н. 38-51.

Какво допринасят лошите качества и греха за човека! Те развалят кръвообращението му, вследствие на което цветът на лицето се изгубва, очите потъмняват, носът се деформира. 65-199.

Изкривяване на мускулите на човешкото тяло се дължи на излишъка от отрицателни енергии в човека. 83-364.

Ако не може да се справи с изключенията в живота си, човек се натъква на такива сили в себе си, които му противодействат и стават причина за нежелателни промени на неговите външни и вътрешни органи. За пример, носът, устата, брадата му започват постепенно да се изменят. Носът става по-широк или по-тесен, отколкото трябва. Устата също става по-голяма, устните надебеляват или изтъняват повече, отколкото трябва. 81-147.

Ако лицето постепенно побледнява, очите хлътват, устните почерняват, носът изтънява, това показва, че мислите и чувствата на човека се изопачават. Казваш: Мразя този човек. - Ако мразиш ще изкривиш лицето си, ще разстроиш стомаха си. Не може без омраза и гняв, но с мярка. 93-87.

Вие трябва да определите какви вещества преобладават у вас. Ако преобладава въглерода, вие ще имате ламтеж към материалния свят, вие ще имате чрезмерни желания и много материя натрупана, но трябва да знаете, че това е едно неестествено състояние. Ако не се пазите, няма да се мине дълго време и знаете ли какво ще стане с вас? Благоутробието ви ще изкочи, гърдите ви ще изпъкнат, навсякъде ще имате натрупване, отлагане на материя, и ще бъдете като някое прасе. Всички ще мислят за вас, че сте много разположени, но това не е нищо друго освен натрупване на излишна материя. Но виждащ дойде след време някоя болест, смъкнала този човек. 43.3-16.

Човек не трябва да има гуша, не трябва да има слаб стомах, и мускулите на лицето му да са хлътнали. Природата не обича скелети. Затова каквото ви липсва, ще гледате да го придобиете. Каквото природата ви е дала, ще гледате да го задържите. 78-150.

Ако вие във волевия или в разумния свят почнете да грешите, почва да се деформира вашата брада, губи красивата си форма. Ако грехът ви се увеличава, брадата ви полягва малко назад и става по-малка. Тогава устата излиза навън, и тежестта от предната част на мозъка е пренася назад, за да пази равновесие. Понеже между разумния свят и волята има съответствие то и челото се изменя - горната част отива назад, а долната част се издава напред. Ако продължаваш да грешиш, носът ти ще се спитява и, се сраства с челюстта. Ако вървиш по този път на греха, ще се образува една муцуна, ще ти израстнат косми, които ще покрият цялото лице. Това вече е тъмният живот. Там се намират животните. Това е едно от най-ужасните положения. 41.35-13.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...