Jump to content

ВИСОЧИНА НА ЧОВЕШКОТО ТЯЛО


Recommended Posts

ВИСОЧИНА НА ЧОВЕШКОТО ТЯЛО

Коя е естествената височина на човека. Според мене, нормално е човек да бъде 165 см висок. 93-4.

Дължината на човешкото тяло има отношение към интелигентността на човека и неговата сила. 65-186.

Височината на този субект определя неговия стремеж нагоре. Колкото по-висок ръст има човек, толкова по-благоприятни са условията за неговото развитие: 74-254.

Когато говоря за височината на хората, трябва да знаете, че между височината и широчината има известно съотношение. Значи, между височината и широчината, както и между всички части на човешкото тяло, има известно съотношение. Главата, мозъкът и сърцето на човека също се измерват по височината и широчината. 15-217.

Каква е разликата между низкия и високия човек?. Имаме няколко вида височина: физическа, морална и интелектуална. Лесно е човек да измери своята физическа височина, но как ще измери моралната и умствената си височина? 74-255.

Едно време имахме повече любов, но сега любовта ни се намали; едно време имахме повече живот в себе си, но сега животът ни се изгуби; едно време бяхме красиви, но красотата ни вече изчезна. Така говорят само ония хора, които имат височина по-долу от 165 см. 15-217.

Като казвам, че обикновеният човек, който се занимава с дребнавостите на живот, има височина под 165 см, това не е абсолютна мярка. Нито пък може да се каже, че всеки, който има височина 165 см и повече от 165 см, е човек с висок идеал. 15-218.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...