Jump to content

ПРЕОРГАНИЗИРАНЕ НА ТЯЛОТО


Recommended Posts

ПРЕОРГАНИЗИРАНЕ НА ТЯЛОТО

Каквото да е тялото ви, каквито недостатъци да има, те могат да се изправят. Как? - Чрез упражнения. 73-36.

Човек трябва да пресъздаде своето тяло точно по образа на първообраза, на това, което Бог първоначално е създал. В това отношение и на вас предстои велика задача - да пресъздадете своето тяло, да го изваете като майстори-творци. 52-366.

Изкривяването на тялото се дължи на някакъв недъг. Всеки трябва да работи върху себе си, да контролира своите движения, да възстанови правите естествени линии на тялото си, които Природата първоначално още му е дала. Много ще страда човек, докато възстанови своите първоначални движения и линии на тялото си. 74-29.

Та, ние ще пристъпим сега да изправим телата си. Криви са телата ни, защото, като дойде известна аномалия в черния ни дроб, усещаме едни притъпени чувства, не може да обичаме. Тогава тялото ви не ще бъде в състояние да предаде вашата енергия, затова цялото ви тяло, ръцете, кpaката ще бъдат като сухи клечки и който ви пипне ще каже: Няма топлина в този човек. 120-168.

Човек е дошъл на земята да научи методите за обновяване за подмладяване на тялото. 142-342.

Духовната наука е за възстановяване на тялото, на мозъка, на сърцето. Вие трябва да имате здраво тяло, здрав мозък, здраво сърце. Ако не можете да изправите тези органи тoгaва къде е човекът? Тук, на земята, трябва да имате здраво тяло. 69-180.

С промяна на лицето и главата стават промени и в цялото тяло. 85-275.

С нашите мисли, ние оформяме или деформираме органите тялото си. 69-181.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...