Jump to content

II. Съвпад на планетите Сатурн и Уран в знака Телец през 1942 година за България


Recommended Posts

II. Съвпад на планетите Сатурн и Уран

в знака Телец през 1942 година за България

1. Планетата Сатурн е управител на хороскопа на българския народ, чийто асцендент е Козирог.

Сатурн управлява кармата, а съвпада му с Уран му дава един период от 45 години да се разрешат всички кармични проблеми, но при условие, че се ръководи от Духът Йехова, от Духът Господен. Това е условието. Не случайно съм представил главата „Домът Господен и съдбата на света" за тези 45 години, който действува от памти века. А особено това се отнася за българите, живущи на Балканския полуостров в зодиака на Козирога, където българите по плът сега са преродени всички духове на израилтяните по времето на Мойсея. И това усложнява нещата и съдбините на този народ.

А защо? Отхвърлят духа на Йехова и на Бога Саваот.

2. Този български народ не признава Учителя Дънов - нито за Учител, нито за Миров Учител, нито за Всемиров Учител. Ето защо те отхвърлиха Божествения Дух, Христовият Дух и Господния Дух. И така си направиха нова карма с Всемировият Учител. И сега и в бъдеще ще си плащат заради хулите към Духът чрез живот и смърт.

3. Този български народ не признава и не приема Словото на Великия Учител - Беинса Дуно за Слово на Бога. А това е Слово на Емануил, който е Бога на Земята и Бога на Небето. И направиха съдба със Словото му, като го променяха, редактираха и накрая го изгориха през 1957-1958 година. И сега и в бъдеще ще плащат за престъпленията си към Духът чрез живот и смърт.

4. Втората Световна война завърши с капитулация на Германия на 9 май

1945 г. Вижте главата „Учителят Дънов за Втората световна война 1939-1945 г."

5. Идването на комунистическата власт в България на 9 септември 1944

г. беше предсказана от Учителя Дънов Още през 1942 г. в частен разговор той предопределя съдбата на България от 1944 г. за следващите 45 години до 1989 г.

6. През 1942 г. когато започва новият съвпад на планетите Сатурн и Уран в знак а Телец за следващите 45 години, Учителят Дънов дава насока за следващите 45 години, когато в България ще управляват комунистите. За тези негови думи виж „ Изгревът" , т. II, с. 38-39; т. Ill, с. 309-311.

7. А онова, което българите преживяха под комунистическата власт от 1944-1989 г. бе предварително подготвено. И се чакаше времето да се осъществи И как бе подготвено и как се осъществи ще проверите в раздела „Домът Господен и съдбата на света", с неговите V отдела, които представям.

8. Непрекъснато слушах, че Учителят Дънов е предрекъл, че през 1975 г. Бялото Братство ще предприеме акция. И всички очакваха тази акция. И тя дойде. Аз я дочаках. През юли-август 1975 г. в Хелзинки се събраха всички европейски държавни ръководители и признаха границите на Европа определени на Мирната конференция в Париж 1947 година. По този начин за втори път след конференцията в Ялта 1945 г. узакониха и признаха, че са предали доброволно на СССР в комунистическата империя страните: България, Румъния, Полша, Унгария, Чехословакия и половин Германия като ГДР. Всички бяха изумени, изненадани и не вярваха на ушите си на новината. А новината бе истинска, защото не трябваше да се нарушава периода от 45 години и той трябваше да изтече през годините си напълно естествено.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...