Jump to content

4.2. ВУЛКАН В РАЗЛИЧНИТЕ ДОМОВЕ


Recommended Posts

4.2. ВУЛКАН В РАЗЛИЧНИТЕ ДОМОВЕ

За първия дом е в сила всичко, което отбелязахме за него.

Във втори дом имаме само едно подсилване на жизнеността, която той дава.

В трети дом - говори, че човека е склонен, има подтика към ръководство - ръководна работа.

В четвърти дом, които е дом, където се изразени условията на родения в семейството, където се е родил. Там Вулкан ще даде добри условия на родения във всяко отношение, материални, и възможността за богати впечатления от пътувания, срещи, контакти с хората. Поне един от родителите му ще има добра ръководна служба.

В пети дом, който има отношение към чувствената - емоционалната природа на човека, какви чувства ще получи и ще има най-вече от към противоположния пол. В този дом Вулкан ще даде на родения богати, обилни чувства от най-близките си и най-вече от човека на противоположния пол, с който ще бъде свързан. Роденият ще има връзка с добра, интелигентна, възпитана и с достойнство личност.

В шести дом, който определя отношението на родения към неговите най-близки - роднини преди всичко. Там ще даде на родения добра материална и морална подкрепа от близки, но високопоставени лица, а също, че с близките си роднини ще има добри коректни отношения.

Вулкан в седми дом, който е дом на женитбите - женитбените отношения и най-близките му сътрудници в работата. Роденият ще има за партньор добър, благороден, Вулканов тип човек, с който добре ще върви семейният живот и работата му с най-близките сътрудници.

В осми дом, влиянието на Вулкан в този човек, всичко онова, което той дава, ще бъде в значителна степен ограничено. Вулкан слабо се изразява там, малко е парализиран.

В девети дом, говори за една широта на търпимост към околните, добро здраве, добро обществено положение, особено, ако Вулкан е близо до Меридиана. Също и много пътувания, изобщо задоволен живот.

В десети дом, който е дом на общественото положение. Там той ще даде на родения добра ръководна служба. Човекът, който ще има умението и възможността да предава своите знания на другите и ще ги ръководи. Ако и Меркурий е там, ще имаме преподавател, учител, професор от голяма класа.

В единадесети дом, които е дом на връзките с хората, с околните, хората, с които работи. Там ще даде на родения вниманието, помощта и подкрепата на високопоставена личност, която ще му помогне при заемане на служба и ред други случаи.

В дванадесети дом, особено, ако е близко до хоризонта асцендента, ще имаме човек с редуващи се много благоприятни събития в живота му, както в материалното, така и във всяко друго отношение. Ако и Меркурий е там, то ще имаме човек с писателски талант - проза, поезия.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...