Jump to content

5.1. ЛУНАТА В ДОМОВЕТЕ


Recommended Posts

5.1. ЛУНАТА В ДОМОВЕТЕ

В първия дом Луната, особено, когато е на хоризонта - Асцендента или много близко около него, дава всичко онова, което казахме за нея. Също тъй и при другите ъглови точки, на границата между домовете, но вече в по-слаба форма и разбира се при добри аспекти.

Във втория дом - е без особен израз, без ясно изразени особености. Вниманието е повече в аспектите, които тя има с планетите.

В третия дом - показва, че роденият ще има стремежа често да сменя работата си - професията, а също тъй и да пътува.

В четвърти дом - говори за човек, който ще бъде при добри условия и грижи в семейството, където се е родил, но ще напусне родния си край и ще живее другаде. Обикновено се оженват за такива от други селища - чужденци, и живеят при тях, където са заселени.

В пети дом - говори за човек, който ще има много връзки с противоположния пол, особено, ако Луната е перихелий - бързо се движи любовни приключения.

В шести дом - показва човек, който ще има много добри връзки с хората от народа - обикновените, които ще го подпомагат. С близките си роднини ще бъде в добри отношения.

В седмия дом - показва човека, който ще има много кандидати за женитба, той е общителен, любезен, контактен и тук особено, когато Луната е Перихелий - бързо се движи.

В осми дом - действието на Луната е изобщо слабо, особено, когато е в афелий - слабо се движи. Стремежът за семеен живот не е подчертан.

В девети дом - говори за човек с богато въображение, лунните качества са добре изразени и много пътувания.

В десети дом - имаме човек, който ще има връзки и ще ръководи обикновения народ. Работата му и професията е свързана с някакво ръководство на този народ и неговите нужди.

В единадесети дом - показва човека, който със своята професия ще бъде свързан с обикновените хора и те ще му бъдат в услуга.

В дванадесети дом - говори за човек с добри способности за прояви в писателството, особено в поезията, ако луната има аспекти с Меркурий и Венера.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...