Jump to content

5.2. АСПЕКТИ НА ЛУНАТА


Recommended Posts

5.2. АСПЕКТИ НА ЛУНАТА

ЛУНА - ВУЛКАН

С Вулкан отбелязахме вече.

ЛУНА - МЕРКУРИЙ

С Меркурий, при съвпад и тригон имаме човек, който бързо схваща, запаметява и разбира всичко. Такъв човек е крайно изпълнителен към своите обещания, помни ги и ги изпълнява. Много често при тези аспекти имаме изява на литературни способности. При другите добри аспекти имаме същото, но в по-слаба форма.

При лоши аспекти можем да приемем пак същото, само че тези способности се изразяват периодично, не са така плавни и постоянни.

Ако няма аспекти, имаме човек вял и без интерес се отнася към всичко. Забравя и не изпълнява своите обещания и задължения.

ЛУНА - ВЕНЕРА

С Венера, при съвпад и тригон, имаме човек, който обича хубавата обстановка и наредба в дома, обича да я създава и поддържа. Много често при тези аспекти имаме ясно изразени способности към изкуството, най-вече художеството. При другите добри аспекти имаме същото, но в по-слаба форма.

При лошите аспекти е пак така и тук върви на импулси, на етапи и човек се чувства малко обиден, когато ще трябва да върши и изпълнява обикновените домашни задължения - слугинската работа.

При липса на аспекти човекът няма отношение към всичко онова, което Луната и Венера са способни да дадат.

ЛУНА - МАРС

С Марс, при съвпад, имаме добре сложен човек - висок, и при лошите аспекти, особено, ако са точни, имаме човек, който ще има неприятности и операции в половите органи, лоши и дразнещи връзки с партньора си по женитба и развод.

При тригон и другите добри аспекти имаме добри и правилни полови връзки с партньора си.

ЛУНА - ЮПИТЕР

С Юпитер, при съвпад и добрите аспекти, имаме човек, благороден, услужлив, с бащинска обхода към околните. Те обикновено имат добър апетит и са доста едри и пълни. Плодовити са в семейния си живот, ще имат деца и при най-малкото докосване до противоположния пол.

При лошите аспекти имаме човека, който с една надменност гледа на околните и с една натрапничевост търси те да му бъдат в услуга, да им свършват и най-малката работа, която и те могат да си свършат, без да имат чувството и необходимостта да им се отплатят за това. Имат също добър апетит и са с една не особено приятна пълнота.

При лошите аспекти тези хора често страдат от неприятности в черния дроб. При липса на аспекти, липса на израз от тези качества, няма отношения към тях.

ЛУНА - САТУРН

Със Сатурна, при сьвпад, които е лош аспект, имаме слаба възможност за даване на поколения. Заедно с другите лоши аспекти имаме човек, които към близките си е крайно ревнив, подозрителен, затворен в себе си, не обича да споделя своите планове и вълнения с тях. Предпазлив, страхлив и е всякога с лош стомах, неразположения, язви, и други неприятности в коремната област.

При добри аспекти имаме една постоянна и похвална грижовност към всички членове на семейството, изобщо добра грижовност към всички близки.

ЛУНА - УРАН

С Уран, при съвпад и добрите аспекти, имаме човек с добри планове и идеи за уреждане домашните и семейните работи.

При лоши аспекти - същото, но много често с неестествени, странни подтици за преустройства. При лош аспект, но силна позиция на Уран - изтъкнахме, кога са силните позиции на дадена планета - то ще има човек с естествени полови влечения.

ЛУНА - НЕПТУН

С Нептун, при добрите аспекти, особено при съвпад, имаме крайно интуитивен човек, той е като сюнгер и попива и разбира всичко. Когато е в общество, схваща и обстановката, и хората около него, без да става нужда да му се обяснява каквото и да било. При силна позиция на Нептун имаме човек с качества и способности към изкуството. Има много топли и мили отношения към близките си и с една подчертана топлота бърза и търси начин за задоволяване техните нужди, приятен и мил е на близките си.

При лошите аспекти имаме човек, който е хладен, неотзивчив към нуждите на своите близки. На семейния живот гледа много свободно, не залага здраво в него и много често е готов да изневери на партньора си. При точните лоши аспекти разводът е почти неизбежен,

ЛУНА - ПЛУТОН

С Плутон, при сьвпад е много лош. Той всякога ще отнеме възможността за създаване на едно добро семейство, дава често безплодие. При другите лоши аспекти дава на човека една болезнена привързаност към всичко свое и особено към децата си.

При добрите аспекти имаме човек, който с голяма активност урежда и се справя с всички семейни задължения и задачи. Има една приемлива и разумна привързаност към своето и най-вече към децата си. Активна полова дейност.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...