Jump to content

7.2. АСПЕКТИ НА ВЕНЕРА


Recommended Posts

7.2. АСПЕКТИ НА ВЕНЕРА

ВЕНЕРА - МАРС

При съвпад и добрите аспекти, роденият изявява много активно и пламенно своята емоционална природа - своята любов. В изкуството също се проявява с голяма активност и пламък.

 

При лошите аспекти имаме същото, само че в по-рязка и неустойчива природа. При точните неблагоприятни аспекти имаме хората, които ще скъсат с любимия си партньор, или при женитба ще имаме развод. При тези точни лоши аспекти имаме и случаите, при които роденият ще скъса и с изкуството, с което се е занимавал.

В човешкото тяло Венера има отношение към бъбреците. При лошите аспекти, особено при точните, роденият ще има неприятности с тях, както при Марс. Същото ще имаме и при Сатурн, Уран, Плутон.

ВЕНЕРА - ЮПИТЕР

При съвпад и добрите аспекти имаме човека с добра и богата емоционална природа. При тези аспекти имаме също изява и на добри артистични дарби.

При лошите аспекти имаме фалшиви и заблуждаващи чувства. На думи и приказки се разлива от внимание и любезност, но всичко това няма дълбочина и постойнство, искреност.

При точните аспекти имаме случаите, когато ще хлъзне партньора си, а при женитба може и развод. Изобщо дава много любовни връзки.

ВЕНЕРА - САТУРН

При съвпад имаме твърде много закъсняване в изява на емоционалната природа. Късно се събужда чувството на любовта, стремежа, подтика да обича човек от противоположния пол.

При добрите аспекти имаме израз на много устойчиво чувство.

При точните добри аспекти имаме една дълбока, искрена връзка с първата любов. Тя остава за цял живот, макар че по ред причини човек се свързва с друг или друга.

При лошите аспекти имаме лесно скъсване и забравяне на любовта и изживяното с партньора. А при женитба имаме и развод, особено, когато аспектите са точни.

ВЕНЕРА - УРАН

При съвпад и добрите аспекти имаме резки и бурни изяви на чувствата – любовта. В изкуството всякога имаме стремежа и подтика към новото, оригиналното. Имаме също човек, които има голяма привързаност към животните - котки, кучета, коне, а също и към цветята.

При лошите аспекти имаме капризност е отношенията с партньора, а при точните аспекти скъсване с него и развод при женитбата. В изкуството стремежа към чудати изяви. И при тях имаме любов към животните, но някак е по-остра и капризна, често с промени.

ВЕНЕРА - НЕПТУН

При сьвпад и добри аспекти имаме човек с много мили, топли, нежни чувства. Готовност за безкористни услуги и привлекателни. В изкуството, особено ако аспектите са точни, имаме големи дарования.

При лошите аспекти имаме човека, които е способен неочаквано да поднася неочаквани изненади на своя партньор, да го хлъзне или измами, а при женитба - развод, най-често поради изневяра.

ВЕНЕРА - ПЛУТОН

Съвпадьт на Плутон, както вече отбелязахме с всяка планета, трябва да се разглежда отделно и всякога дава лоши резултати. И тук е същото, съвпадьт на Венера с Плутон дава лоши и неочаквани промени в чувствата - любовта. Такива хора въобще не могат да обичат, да се влюбват, особено, когато сьвпадьт е точен. А ако случайно се оженят, разводът е неизбежен. Лесно променят и ликвидират това красиво чувство - любов.

При добрите аспекти - силни, ясно изразени чувства Такива хора силно се привързват не само към партньора, но към всяка задача, която имат, като намират в себе си сили и средства, за да я постигнат.

При лошите аспекти имаме пак силните чувства, но те рязко и неочаквано се скъсват. Скъсване с партньора.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...