Jump to content

8.1. МАРС В ДОМОВЕТЕ


Recommended Posts

8.1. МАРС В ДОМОВЕТЕ

Марс в първи дом, особено както вече отбелязахме и за другите членове от Слънчевото семейство, ако е близо до хоризонта - Асцендента, дава характерните белези, както на тялото, така и на главата, лицето, за които отбелязахме, а също и на психологичните изяви. Тук разбира се, трябва да се има предвид до каква степен Слънцето е облагородило мозъчните центрове, създадени от Марс, за което нещо помага „Френологията”, а също и аспектите, които той има с Луната и Планетите.

Марс във втори дом - подсилва вътрешните, психологическите качества, който той носи.

В трети дом - говори за човек, които ще има за предмет на своята дейност предимно метални съоръжения - ножове, инструменти. Хора с Марс в този дом са обикновено хирурзи, зъболекари, машинни инженери и конструктори. Занаятчии, които в своята дейност имат предимно сечива.

В четвърти дом - роденият ще бъде при крайно остри, неприятни кавгаджийски отношения между родителите му, като в многото случаи между тях ще дойде и развода. При по-напреднала възраст, роденият ще има борби и напрежения, за да има необходимите условия за живот.

В пети дом - връзките му с противоположния пол ще бъдат лоши, кавгаджийски. Поне с една връзки той ще скъса, ще се раздели с пререкания и неприятни разправии, Не рядко и отношенията му с неговите деца ще бъдат студени и неприятни.

В шести дом - роденият ще има неприятни дразнещи разправии с братя, сестри, близките си роднини, а също вероятност от сериозно падане, нерядко със счупване на кост, операция, изобщо мъчителни сътресения в живота му.

В седми дом - ще бъде нещастен в женитбата си, със задълбочената си връзка, с противоположния пол и в многото случаи неизбежен развод и скъсване с партньора, или неговата преждевременна смърт. Изключения от това, и то при редки случаи, ще се избегне развода, ако в този дом са Луната или Венера и то при положение, че партньорите са интелигентни и възпитани.

В осми дом - влиянието на Марс, както вече отбелязахме и при другите членове на Слънчевото семейство, е притъпено и отслабено. Роденият не ще обича разправии, дразнения и резки груби отношения.

В девети дом - особено, ако е близо до Зенита, роденият ще има дръзко, критично отношение към всички и всичко. Ще обича да командва и разпорежда, но друг да го свършва. Опасност от катастрофа, падане, нараняване при пътуване.

В десети дом - роденият обикновено ще бъде военен. Общественото му положение ще бъде свързано с метали, машини, оръжия.

В единадесети дом - връзки с военни и взаимоотношенията с тях, като често партньорът е женитбата му ще бъде военен или все връзка с военните.

В дванадесети дом - голяма енергия, усет за справедливост и застъпничество за нея. При интелигентният и възпитан човек имаме реформатора, а също човека, борещ се за закрила на слабите и онеправданите. Но също и неприятни случки е живота му - катастрофи, операция, падане, нараняване.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...